GO Magazine

Galen Behr

Galen Behr, ook bekend als Passiva en Ava Mea, heeft duidelijk al verdiende zijn plaats in de trance scene. Speelt Saturday 20 September op Summerlake.

Vanaf de leeftijd van 10, Galen is bezig met het ontwikkelen van talent in hem wat hij recht, "Energetische Lichte Muziek '. Na het spelen van de viool voor ongeveer een jaar, maakte hij contact met de "trance music", en was gepleegd. Trance gevangen zijn aandacht van de eerste beat, en het is niet verzwakt, omdat een beetje.

Galen: "Niet een dag ging door zonder trance. Trance is een levensstijl. Ik inadem trance. Zelfs als ik niet het gevoel heel goed, het is de muziek die gets me weer op de rails. Het is een onvermijdelijke positieve vibe met een groot risico op verslaving, in de positieve zin van het woord natuurlijk! "

Deze invloed is duidelijk terug te vinden bij het luisteren naar zijn sets. Ze zijn reis in een universum van warme melodieuze geluid, ondersteund door een duidelijke beat. Door het creëren van een toegankelijke reis door dit "trance universum", hij probeert te delen zijn passie voor de muziek met anderen.

 

In de zomer van 2002 Galen begon de productie van zijn eigen muziek. Na zijn eerste remix van Ferry Corsten - Indigo, zijn avontuur echt begonnen. Niet alleen de inhoud van de spin records van anderen meer, Galen voortgezet om hard te werken aan de productie van zijn eigen muziek. Tegen het einde van 2004 had hij reeds geproduceerde tracks die werden gehamerd door Tiësto, Armin van Buuren en Ferry Corsten, en had hij zijn eerste twee singles maken beide optredens in de Nederlandse Dance Charts! (Passiva - Wolken Net als Heaven en Passiva - Serenity)

2005 symboliseert een periode van verdere ontwikkeling van Galen. Na de voltooiing van drie succesvolle samenwerkingen, met inbegrip van de track "Halo", die hij produceerde naast Thomas Bronzwaer (Arizona), Galen was ervan overtuigd dat hij een nieuwe uitdaging nodig om te werken. Hij begon een nieuw project, "Ava Mea", die hij heeft gebruikt om zijn stijl te breiden tot een veel progressieve vorm van trance, waarin een warmer en dieper geluid. Deze beweging werd begroet met veel enthousiasme en de hype van DJ's en clubbers gelijk, suggereren we alleen meer horen van deze alias.

 

Zijn eerste progressive trance productie werd een succes. "Ava Mea - In The End", en op compilatie-albums van Armin van Buuren, Markus Schulz en Andrew Bennett. Direct kreeg hij meer en meer aanvragen voor zijn remixing vaardigheden.

In de (nabije) toekomst, Galen misschien verbazen ons vaker. Hij is nog in ontwikkeling zijn stijl, maar om de unieke sfeer van trance in zijn geest en zijn werk.

Galen legt uit: "Naar mijn mening zijn er al te veel records worden geproduceerd tegenwoordig zonder een zekere" ziel ", en dat niet de trance scene een goede. Het gevoel het allemaal begonnen is met een verloren ".

Met zijn energieke stijl, echt Galen hoopt bij te dragen zijn aandeel aan de ziel van trance. "

Fan van Galen Behr? Check het profiel voor alle optredens.

Galen Behr op andere sites

Crystal Clouds 5th Birthday, 26 July - 1 August on etn.fm

(from Crystalclouds.com) Two trance communities, Crystal Clouds and ETN.fm are proud to announce a 140 hour continuous internet event to celebrate the 5th anniversary of Crystal Clouds. ETN.fm has been a forerunner in the trance scene for many years and has recently seen growth thanks to it’s seperate trance and progressive channels which both support 256kbps streams for no charge what-so-ever. Crystal Clouds provides direct promotion for a team of DJs through a Podcast-esque download w

Trance: Luminosity @ Beachclub Riche (05/07/2008)

Mat Zo Tracklist: (not broadcasted until ~12:50) 01. DJ Eco & Martin Roth - Tonight Is Forever (Martin Roth Remix) [Lunatique] 01. Orkidea & David West - God's Garden [AVA Recordings] 02. Meck feat. Dino - Feels Like Home (Marco V Remix) [free2air Recordings] 03. ID 04. Tiësto - Driving To Heaven (Mat Zo Remix) [Black Hole Recordings] 05. Cressida - 6AM (Kyau & Albert Remix) [Euphonic] 01.Mat_Zo_-_LuminosityBeachclub_Riche_05-07-2008.mp3 ... at uploaded.to - Free File Ho

Trance: DJ Shah, Solarstone and Galen Behr

DJ Shah: http://www.dancefoundation.nl/specia...foundation.mp3 Solarstone: http://www.dancefoundation.nl/specia...foundation.mp3 Galen Behr: http://www.dancefoundation.nl/specia...foundation.mp3 :music-smi

Trance: DJ Shah & Galen Behr - Live @ Luminosity Beach Festival (05-07-2008)

DJ Sets & Downloads PART 1 PART 2 PART 3 Trance: DJ Shah & Galen Behr - Live @ Luminosity Beach Festival (05-07-2008) more DJ Sets click HERE

House Parade Festival 15-17 august 2008 PLOIESTI

A 5-a editie se muta la Ploiesti si aduce cei mai buni Dj ai lumii 15.08.2008: Parada House in Ploiesti 15 -17.08.2008 Concert Trance -Plaja Bucov -Ploiesti afis la event COSMIC GATE -Trance (special guests) Infected Mushroom -Trance (nr 3 mondial) Markus Schulz -Trance (nr 6 mondial) Andy Moor-Trance Leon Bolier-Trance Joop -Trance Eddie Halliwell-Trance Ernesto Vs Bastian-Trance Galen Behr-Trance Phynn-Trance Sied Van Riel-Trance Cliff Coe