GO Magazine

Moodengineering

Het ultieme dansgevoel

Je kent ze wel. Die creatieve types die in elke stad rondlopen. Ze organiseren allerlei feesten, draaien op de gekste plekken en werken gepassioneerd aan hun doel. Ze hebben een aantal dingen gemeen: maandenlang verlies draaien, vaak nul op het rekest krijgen en toch de spirit houden om door te gaan. Zij krijgen hier een podium om zich voor te stellen aan het publiek.

Lees meer

Boris Werner: vrouwvriendelijke dj die funkt en freakt

Je kent ze wel. Die creatieve types die in elke stad rondlopen. Ze organiseren allerlei feesten, draaien op de gekste plekken en werken gepassioneerd aan hun doel. Een aantal dingen hebben ze gemeen: ze draaien maandenlang verlies, krijgen vaak nul op het rekest en houden toch de spirit om door te gaan. Zij krijgen hier een podium om zich voor te stellen aan het publiek.

Lees meer


Warren Fellow: Let

Maandelijks laten we in de Young Talent Corner de jonge, opkomende talenten aan het woord over hun passie, idealen en creatieve ideeën.

Deze maand Warren Fellow. De 28-jarige Larry uit Rotterdam is mede-eigenaar van Smoke Records en aanstormend dj- en producerstalent. Op zijn label Smoke records heeft hij inmiddels zes platen gereleased, zijn plaat Royal Melodies staat op de nieuwste compilatie van Michel de Hey en er zit nog heel wat in het vat. Warren Fellow zit in een fase waarin het borrelt. Ook met de boekingen gaat het steeds beter. Verwacht zijn naam op diverse grote feesten de komende periode.

Lees meer