GO MagazineGrondlegger van de Nederlandse drum 'n' bass

Interview met DJ Nubian

Toen wij nog op houseparties in Smiley T-shirts op elektronische beats stonden te springen, haalde DJ Nubian al de eerste breakbeat plaatjes uit Engeland. Zijn breaks en rollende bassen werden maar mondjesmaat geaccepteerd: ‘Echt missionariswerk was het, zieltjes winnen! Mensen kwamen naar me toe: leuke muziek draai je hoor, maar hoe beweeg ik erop?!’

Lees meer

Housemama till she drops

Gerda van Dongen heeft met vaste rolpatronen helemaal niks te maken. Als Housemama gaat ze al twaalf jaar van houseparty naar houseparty. En ze stopt pas als ze haar d’r uit gooien. Op haar eigen site wekelijks verslag en partyfoto’s. ‘Als ze denken dat ik een gek wijf ben, hebben ze natuurlijk gewoon gelijk.’

Lees meer

Tête a Ted

interview met Ted Langenbach

Praten doet Ted Langenbach wel. Depolitisering van de maatschappij, gesubsidieerd achterkamertjesdenken en incestueuze kunst. De clubeigenaar sans gêne ratelt er op los. En zo heel stom klinkt het allemaal niet. De underground is niet persé goed en commercie is niet persé slecht. Maar over zolderkamergeneuzel via een PC geen goed woord. ‘Internet maakt creatief dood.’

Lees meer

experimentele clicks 'n' cuts in een fraaie hoes

Music for Speakers verovert de wereld

Onlangs bracht het Brabantse Music For Speakers label een gratis CD uit ter ere van zijn twaalfde release. Releases die vooral in het buitenland niet onopgemerkt zijn gebleven. Zo stonden er in The Wire en De:Bug lovende kritieken. In Nederland groeit de aandacht langzaam, maar gestaag. Wie eenmaal een plaat van Music For Speakers in handen heeft gehad, is dan ook direct verkocht. Fraaie, niet te classificeren muziek in een schitterende hoes. Maar je hebt er natuurlijk wel een platenspeler voor nodig.

Lees meer

Uit de schaduw van Ferry Corsten

Interview met Robert Smit

Het halve gesprek met Robert Smit (28) gaat over zijn vroegere schoolvriend Ferry Corsten. ‘Wist je bijvoorbeeld dat Ferry pas getrouwd is?’ Het kost hem moeite uit de voetsporen van zijn star-buddy te treden. Sinds een paar maanden brengt hij tracks uit onder zijn eigen naam. Niet meer verborgen als System F of Starparty. Net nu de trance-vloedgolf aan het breken is. ‘De onderlaag is nu weg, en dat is toch wel jammer. Trance ligt op dit moment een beetje stil.’

Lees meer

Berlijn Unlimited

Hinweise voor een uitzinnig Loveparade-Wochenende

Zaterdag is het zo ver. Voor wie naar Berlijn gaat, zet GO de clubs van nu voor je op een rijtje. Plus nog wat meer tips om je benevelde parade-plezier om te zetten naar een uitzinnig lang feest-Wochenende. Lees meer en check ook de speciale party reports van vier Berlijnse clubs.

Lees meer

Music driven, party minded

05 days off in de Amsterdamse Melkweg

Van 17 tot en met 21 juli wordt in de Amsterdamse Melkweg ‘05 days off’ georganiseerd. Dit evenement stamt uit Gent, en is het Hollandse antwoord op de 10 Days of Techno, die georganiseerd worden tijdens de Gentse Feesten.

Lees meer

Wat onbekend is, hoeft niet onbemind te blijven

Frisse namen op Haags Sound/Vision

Sound/Vision. Een nieuw festival op het Haagse Malieveld. Met flink wat aandacht voor, in ons land althans, onbekende namen. En niet de minste. Olof van der Winden besloot Den Haag weer eens op de kaart te zetten. ‘We wilden kwaliteit bieden, in plaats van zo veel mogelijk winst maken’.

Lees meer

Twee uur slaap in drie dagen is fun

In het eigen Finse land is techno maar klein. Jori Hulkkonen is daarom bescheiden. Over zijn releases op Mute en F-Com, en over nachtenlang doorhalen tijdens en na DJ-sets, door heel Europa. Want ‘deejaying is having fun.’

Lees meer

Muzikale strijd tegen het kapitalisme

Ongekroonde underground koning van Berlijn, de belichaming van de muzikale strijd tegen het kapitalisme, een druktemaker die niet verder komt dan het maken van herrie en het reclameren van simpele oneliners. Iedereen heeft een mening over Alec Empire.

Lees meer

Mazzel

Mazzo min techno: einde van een tijdperk

De Amsterdamse Mazzo stopt met het programmeren van techno. Exit beats, enter schaafijs. Volgens sommigen het einde van een tijdperk. GO stelde enkele residents de volgende vraag: wat vind je ervan?

Lees meer

Multimedia-benefiet voor Tibet

Zesde Earthdance in Ruigoord en Groningen

Op 12 oktober wordt in Ruigoord een bijzonder feest georganiseerd. Een gemeenschap verenigt zich, verspreid over de hele wereld, voor een dag om te dansen op computergestuurde muziek ten bate van een Aziatisch land in nood. Het contrast dat het Earthdance evenement oproept doet misschien wat vreemd aan, maar de intenties achter het project zijn zeer nobel. Met het thema ‘geld inzamelen voor Tibet’ krijgt een avond stappen zo een heel andere betekenis. De wereldproblematiek is toch wel het laatste waar je aan denkt op je avondje onbekommerd uitgaan. Tegenwoordig staat stappen toch juist garant voor de broodnodige afleiding van de dagelijkse beslommeringen?

Lees meer

Reborn: het house-gevoel herboren

In het massale aanbod van feesten en clubavonden kun je tegenwoordig door de bomen het bos niet meer zien. Wat is hip? Waar wordt goed gedraaid? In welke tent komen de leuke mensen? Welke locatie heeft nu echt een goede vibe? Wat je wilt is helemaal opgaan in de muziek, je vrienden en de avond. Kleine feesten zijn hiervoor vaak de juiste plek. Niet de massaliteit van duizenden mensen, geen dj op 50 meter afstand en ook geen kille locatie die gewoonlijk dienst doet als opslagloods. Klein en intiem dus. Maar waar vind je dat nog? Go ging voor je op zoek en kwam uit bij Reborn, een kleine organisatie die een keer per kwartaal een feest geeft in het Meterhuis in Haarlem. Go sprak – vlak voor de speciale tiende editie van dit feest op 2 november – met Robert Hoogduin alias dj Da Vinci, een van de organisatoren van Reborn.

Lees meer

Ken Ishii buigt alleen voor Japanners

Ken Ishii, de kleine dj uit Japan, draait vanavond (12 oktober – red) in de Utrechtse Winkel van Sinkel en aan GO Magazine de eer om hem te interviewen. Cliff de L’Isle, de organisator van Club Risk @ Winkel van Sinkel, haalt me op en we schuifelen door de menigte om uit te komen bij een tengere jongen met onmiskenbaar Aziatische trekken. Ik had me nog zo voorgenomen om de man op Japanse wijze te groeten – ik had zelfs even in de spiegel geoefend: een lichte buiging terwijl ik hem aankijk. Maar door de opwinding van het moment pak ik zijn hand die hij automatisch al uitsteekt. Daarboven twee vriendelijke ogen die me vanonder een hoedje aankijken. Dan gaan we in ganzenpas door de menigte richting kantoor. Dat zit boven de zaal dus worden we gezellig begeleid door de dreunende bassen van DJ Pat Cue. Het is 2:10 uur en Ken staat om 3 uur geprogrammeerd – genoeg tijd voor een paar vragen.

Lees meer

Interview dj Gomes: UK garage wil Nederland veroveren

De Britse organisatie Blazein’ heeft als doel de stroming garage groter (en dus bekender) te maken in heel Europa. Blazein’ is ook in Nederland actief: op 22 november werd er in de Escape een garage-avond georganiseerd. De 24-jarige Nederlandse dj Gomes is al geruime tijd dj en betrokken bij Blazein’. Hij begon aanvankelijk met bobbeling, maar dat is nooit echt van de grond gekomen. Toen hij de overstap maakte naar R&B kreeg hij wel succes. Via zijn eigen radioprogramma kwam hij bij clubs terecht en nu draait hij al zo’n 5 jaar UK garage.

Lees meer

Electrohouseclash (updated)

Wat was ook alweer electroclash? Een vraag die eigenlijk heel eenvoudig te beantwoorden is. De woorden ‘electro’ en ‘clash’ zeggen het wel zo’n beetje. Electro is de sound van de eighties. En clash is alles wat daar mee botst. Electroclash maakt electro net even wat interessanter en vooral dansbaarder. Want alleen die Italoklankjes zijn vaak toch wat te mager voor een avondje stappen.

Lees meer

Steve Bug

Mooie nummers door weglaten van geluiden

Vanuit zijn thuisbasis in Hamburg runt Steve Bug niet alleen zijn Pokerflat platenlabel, maar werkt hij tevens aan zijn eigen producties en remixed hij materiaal van vele anderen. Sinds vorig jaar is hij opgenomen in de Cocoon-stal van Sven Vath. Naar aanleiding van het uitbrengen van zijn laatste cd Sensual en zijn optreden tijdens Voltt in Paradiso afgelopen weekend zet GO de Hamburger eens in de verdiende spotlights.

Lees meer

De landelijke ambities van Unity

Unity geeft al jarenlang informatie over uitgaansdrugs op Amsterdamse feesten, en zijn op bijna elk evenement in de hoofdstad aanwezig. Er zijn nu plannen voor een landelijke organisatie.

Lees meer

Muziek en dans voor doven en horenden

Op zaterdag 15 maart werd in Nighttown een opvallend muziekevenement gehouden. Onder de naam Deaf Valley konden driehonderd doven en driehonderd horenden genieten van bands, dj’s en vj’s. Vanaf acht uur ’s avonds werd een avondvullend programma gebracht waarbij het niet alleen belangrijk was wat je hoorde, maar juist ook wat je zag.

Lees meer

Geen muziek voor in de lounge-hoek

Jay Alansky

De in Nederland vrij onbekende Jay Alansky heeft toch een behoorlijke staat van dienst in de muziekindustrie. De man achter ‘A Reminiscent Drive’ stond in 1996 aan de basis van het ontstaan van de down-tempo en was, naar nu blijkt, zijn tijd vooruit met de albums Mercy Street en Ambrosia. Anno 2003 heeft Alansky zijn alter ego vaarwel gezegd en komt hij met een album dat gewoon onder zijn eigen naam verschijnt. ‘Ik wilde echt een plaat maken, waar ik m’n hart en ziel in kon leggen.’

Lees meer

Overzicht van de zomerfestivals

Go geeft je een overzicht van de festivals van dit seizoen. Lang niet alle festivals staan hierin, er zijn nog tal van andere kleinschalige locale festivals die natuurlijk ook de moeite waard zijn en vaak ook nog eens een stuk goedkoper zijn. Sound/Vision, dat vorig jaar op het Haagse Malieveld haar geboorte zag zal dit jaar niet plaatsvinden. De gemeente kan niet voldoende politieagenten vrijmaken voor dit evenement. Ook House Torhout, het tweedaagse festival in Belgie, zal dit jaar niet terugkeren wegens het grote aanbod van festivals.

Lees meer

Altijd op zoek naar een hoger doel

Umek timmert de laatste jaren behoorlijk aan de weg. Awakenings haalde de Sloveen in september 2000 voor het eerst naar Nederland, waar hij met een snoeiharde set indruk maakte. Het jaar daarna deed zijn productie Gatex het supergoed op elke willekeurige dansvloer in Europa, waarna boekingen volgden voor mega-raves als I Love Techno, Mayday en Innercity. Uros Umek draait harde en altijd goed dansbare techno, maar zijn studio-album Neuro verraadt dat hij meer in zijn mars heeft. Go Magazine sprak met hem, kort voor zijn optreden tijdens de laatste editie van Integrate in de Haagse Hogeschool.

Lees meer

Love Family Park traditiegetrouw aftrap Duits festivalseizoen

Diverse Duitse festivals nader toegelicht

Aanstaande zondag gaat het festivalseizoen in Duitsland traditiegetrouw (al zo’n zeven jaar) van start met Love Family Park. Het is het begin van een lange reeks feesten die op de prachtigste locaties bij onze oosterburen worden gehouden. Go Magazine licht er een paar voor je uit.

Lees meer

Vernieuwing is het sleutelwoord

Zwoele techno, fijnzinnige rock en electro op Si Beggs nieuwe album

Si Begg heeft vernieuwing hoog in het vaandel staan en dat is goed te merken op zijn net uitgebrachte studioalbum Director’s Cut, waar elektronische muziek in al zijn facetten aan bod komt. De Brit is een muzikale duizendpoot die graag experimenteert met zijn muzikale gaven: ‘Het is een soort instinct dat zegt dat er iets nieuws moet gebeuren.’

Lees meer

Take a trip in Tipi Village

Na een klein voorproefje in juli beginnen in augustus de grote festivals. In het eerste weekend wordt de aftrap verricht door Dance Valley. Go geeft je een kleine voorbeschouwing op de festivals aan de hand van enkele minder bekende namen en gezichten die op de festivals te bewonderen zijn. Zo zullen op Dancevalley dj Satyr en Shaktycat een psytrance set neerzetten in de Tipi-village. Dit tentenkamp wordt verzorgd door de organisatie Namaste waarvan dj Satyr een van de drijvende krachten is.

Lees meer

The downtown experience

Extrema, Awakenings, Lowlands, I Love Techno, Impulz, Mysteryland. Zo maar wat namen van festivals deze zomer waar je tegenwoordig veel geld betaalt om het terrein op te komen. De bodem van je portemonnee komt steeds sneller in zicht en soms zou je willen dat het wat minder mag kosten. Maar er zijn ook goede en goedkope alternatieven. En met goedkoop bedoelen we eigenlijk het liefst GRATIS!

Lees meer

Een energieke, knarsende live-act

De muziek die T. Raumschmiere maakt, moet zo hard mogelijk uit de speakers komen. “Het volume op elf s.v.p” staat er op de hoezen van zijn platen te lezen. Tijdens zijn optreden op de openingsdag van 5 days off in de Melkweg wordt binnen drie minuten duidelijk dat de Duitser het maximale eist van het geluid als hij ergens speelt. Heftig gebarend rent hij naar de geluidsman toe om aan te geven dat het volume omhoog moet. De aanwezigen zijn vervolgens getuige van een intrigerende live-act van een artiest die volledig in de muziek opgaat. Go Magazine spreekt hem de dag na zijn optreden in een lunchroom in de Leidsestraat.

Lees meer

'Ik blijf trouw aan hardhouse, for sure!'

Tom Harding (29 jaar en afkomstig uit Bristol) is een van de godfathers van de Nederlandse hardhouse-scene. ‘Dance is de afgelopen jaren steeds harder geworden. Ik ben niet van plan om die kant op te gaan. Ik blijf gewoon platen draaien die ik leuk vind, for sure!’

Lees meer

Laat de muziek maar spreken

Livebands zijn schaars in het door dj’s en producers gedomineerde housewereldje. Een nieuwe formatie die de afgelopen jaren aan de weg heeft getimmerd is 303f. De viermansformatie uit Arnhem bestaat naast Adriaan en Jeroen uit de broers Martijn en Ralph.

Lees meer

De harde sound voorbij

Mark van Dale

Mark van Dale is dj en producer en heeft een eigen clubavond op zondagavond in de Asta in Den Haag. Hij is bekend om de trance-hit ‘Waterverve’ maar richt zich tegenwoordig op groovy house. Deze zomer was hij overal in binnen- en buitenland te vinden. ‘Ik ben zelf helemaal klaar met trance.’

Lees meer

Erol Alkan

Trash-clash-bootlegdj

Een clubavond op maandag, die ook de komende weken he-le-maal zal uitpuilen met bezoekers. En dan nog staat er een lange rij voor de deur. We hebben het over Trash, het feestje van Erol Alkan in de Londense club The End. Er is een prima trend naar minder serieuze dj

Lees meer

Urban Futurist Music

De Londense Freq Nasty (Darin Young) is niet in een genre-hokje te duwen. Zegt hijzelf. ‘Non 4/4 dance music, anything from hip-hop, dancehall to electro’. Maar breaks vind je er altijd in terug. ‘My music tends to reflect the pace of life, the multicultural diversity, the paranoia and the fear.’

Lees meer

Genoeg kansen voor slaapkamerdeejays

Aantal dj-contests bereikt hoogtepunt

Het aantal dj-contests neemt nog steeds toe. Organisaties hopen zo nieuw talent te ontdekken, pakken wat mooie publiciteit mee en betrekken dance-liefhebbers bij de scene. Waar je ook bent in Nederland, er is altijd wel een dj contest bij jou in de buurt. GO Magazine licht er een paar uit.

Lees meer

Geen cheerleader achter de draaitafels

interview met John Acquaviva

De canadees John Acquaviva is niet al te vaak in de lage landen te bewonderen en dat is jammer. Hij hoort thuis in het rijtje groten der aarde en is al zo’n vijfentwintig jaar met muziek bezig. Tijdens een van zijn bezoeken ondervroeg GO hem over Final Scratch, Beauty contests en de dj als entertainer. ‘Ik voel me niet echt geroepen om als een soort cheerleader achter de draaitafels te staan.’

Lees meer

Leven blazen in de Maastrichtse partyscene

Sinds een tijdje worden in Maastricht feesten georganiseerd onder de naam A-GoGo. De kleinschalige parties in de Bonbonnière zijn tot nu toe zeer succesvol. GO sprak kort met organisator Rico Suave over het tot leven brengen van de Maastrichtse partyscene.

Lees meer


Sex in the Air

De fransozen Nicolas Godin en Jean-Benoît Dunckel zullen over enkele dagen ons land aandoen. Eerder dit jaar waren zij al te gast in Paradiso, maar op dinsdag 22 juni staat het duo, beter bekend als Air, op het podium in Muziekcentrum Vredenburg in Utrecht.

Lees meer

Andalucia Personal: de kunst onder ogen zien

Het pittoreske Ronda in Andalusië: een klassiek Moors pueblo blanco hoog op de rotsen gebouwd en omringd door uitgestrekte landerijen, met de indrukwekkende kloof van Tajo en de Puente Nuevo. Voor hoteleigenaar en voormalig dEUS-manager Filip Eijckmans was Ronda dé inspiratie voor de totstandkoming van een alternatieve reisgids en bijbehorende cd. Bijzondere artiesten als Vive la Fête die de afgelopen jaren te gast waren in Eijckmans

Lees meer


Gezocht: Classic House-moments

Classics, wie is er niet groot mee geworden. Elke partyganger heeft, onbewust of niet, wel eens een zogeheten classic voorbij horen komen. Degene die een beetje thuis is in de platen weet wat ik bedoel. Vaak gaat dat gepaard met een golf van opwinding over de dansvloer, met gejuich of instemmende blikken van de wat oudere personen.

Lees meer

Zeven dagen slopende fesztivalhitte

Op een eiland in de Donau wordt elke zomer het Sziget Fesztival georganiseerd. Zeven dagen muziek, kunst, eten en drinken en vooral een supersfeertje. Voor tachtig euro ben je bijna twee weken onder de pannen en kon je genieten van acts als Faithless, The Gathering, Soft Cell, Josh Wink, Pet Shop Boys, Basement Jaxx en Fun Loving Criminals.

Lees meer

Dancefloor do's en don'ts

Het is natuurlijk best intimiderend, zo’n dansvloer. Al die hippe mensen, met hippe kleren en hippe moves. Sta je daar een beetje verloren te zijn. Maar geen paniek. Er zijn regels. En die kan je leren. Tien tips om te overleven op de dansvloer.

Lees meer

'Big' Estroe te horen bij Little D

Nieuw label richt zich op experimentele dance

Afgelopen maand is een nieuw internetlabel geïntroduceerd: Little D. Dit label richt zich volgens eigen zeggen op elektronische dancemuziek in al zijn diversiteit. Estroe is een van de artiesten die via het label te horen zijn. Eind dit jaar komt waarschijnlijk een mixcd uit. Oprichter Orville Yssel: ‘we verkiezen het experiment boven commercieel belang’.

Lees meer

Emotioneel Dillema

Internationale minimal-hit van Nederlandse bodem

Het zal je maar gebeuren. Je allereerste productie wordt door diverse grote dj

Lees meer

'Van harte beterschap, ouwe'

Na de gigantische hoeveelheid free publicity reageert de partyorganisatie Ex Porn Star nu op het feit dat Balkenende een rechtzaak tegen ze aanspant vanwege zijn beeltenis op de Ex Porn Star poster. Paul van de Wint, medeplichtige van controversiële televisiemaker Rob Muntz, is opgestaan als ‘afdelingschef Normen en Waarden van Ex Porn Star’ en heeft een verklaring uitgevaardigd.

Lees meer


Unieke beelden van hardcorepioniers Dream Team

The History of Hardcore DVD (Sony & Sonic Sounds)

Hardcorefans opgelet! Het fameuze Dream Team (Buzz Fuzz, Dano, Gizmo en The Prophet) komt voor even weer tot leven. De vier leden stelden allen een cd én een dvd samen met unieke beelden uit hun glorietijd van begin tot midden jaren negentig. De serie is voor eenieder die

Lees meer


Toerisme in de dancescene

Panel over toerisme in de dancescene op het ADE

Steeds meer dance-liefhebbers nemen een kijkje over de landsgrenzen om festivals te bezoeken. Het woord festivaltoerisme is in Nederland al bijna gemeengoed. Op het Amsterdam Dance Event werd hier aandacht besteed. Moderator Willem Venema peilde de meningen.

Lees meer

Fuck me, I'm famous

David Guetta: glitter, glamour en snelle auto's

Zijn muziek lijkt dé soundtrack voor het lome en luxe bestaan dat rijke Fransen leven in steden als Nice, Monaco en Cannes. Aalgladde housemuziek met rockinvloeden en een scheut glamour. Perfect dus om ze het idee te geven dat ze wél jong, hip en onweerstaanbaar zijn. David Guetta zelf vindt het een vergelijking van niks.

Lees meer

MUST: een kerkbezoek dat jij niet mag missen

Het concept om een feest te organiseren is in principe simpel; locatie regelen, dj boeken, datumpje prikken, kaarten de deur uit, licht en geluid aanbrengen en wachten tot de bewuste avond wanneer de mensen voor de deur staan om te komen feesten. De wildgroei aan feesten was enorm in de afgelopen jaren.

Lees meerWhois: Monica Electronica

De altijddurende zoektocht naar nieuwe muziek

Sinds haar optreden op Awakenings afgelopen zomer is de loopbaan van dj Monica Electronica in een stroomversnelling gekomen. Dat is ook niet zo gek. Haar dj-sets zijn naast de moddervette electro doorspekt met alternatieve punk, ouderwetse newbeat, en disco invloeden. Als je Emma Baas a.k.a. Monica Electronica hoort draaien verschijnen de beelden van vetkuiven, flinterdunne lederen dasjes, puntschoenen en synthesizers vanzelf voor ogen.

Lees meer

Masterclass van dj Carl Cox

De wekelijkse uitzending van Dance Department is al jaren één van de best beluisterde van Nederland. En dat mag ook wel, want iedere week heeft Wessel van Diepen live dj

Lees meer

Pole Folder: The

Pole Folder is de eerste Belg die erin slaagt een album uit te brengen op het kwalitatieve progressive Bedrock platenlabel rond John Digweed! Zero Gold is niet enkel een dance-album; het is een fijn uitgedokterd

Lees meer

Het geheime wapen van Berlijn

Paul van Dyk: sympathieke Oost-Duitser

Paul Van Dyk is ongetwijfeld één van de sympathiekste kerels die we ooit hebben ontmoet en niks voor niks wordt hij door zijn hele schare fans beschouwd als één van de pioniers die Duitsland op de wereldkaart zette. Na tal van albums, mixcd

Lees meer

Nederland uiteindelijk te klein voor C-Mon en Kypski

Een interview met C-mon en Kypsky verloopt relatief simpel. Je stelt een vraag en vervolgens komt er een klein spervuur aan zinnen en toevoegingen uit de monden van Simon en Thomas, de twee aanwezigen van de viermansformatie. Net als hun muziek schakelen beide heren razendsnel tussen thema’s en (gespreks)onderwerpen.

Lees meer

Een boete van de genrepolitie

Moussa Clarke heeft niks met trainspotters

De man achter het Oven Ready label is Moussa Clarke (dj Moose), een man wiens CV inmiddels aardig uitpuilt van de succesvolle produkties. Zo had hij het genoegen om U2

Lees meer

Legalize! streetrave gaat zaterdag 4 juni tóch weer loos!

Amsterdam heeft het Legalize! knap lastig gemaakt dit jaar. De traditionele eindmanifestatie van de Legalize! streetrave is door Cohen verboden. Een paar dagen geleden bedacht de politie dat er 200 sfeerbeheerders moeten komen. Ondanks alle tegenslagen gaat Legalize! aanstaande zaterdag tóch weer het centrum van Amsterdam in één grote streetrave veranderen. Het evenement start om 13.00 uur bij station Amsterdam Amstel.

Lees meer

Gedreven door de muziek

Who is Jonas Braun?

Onlangs liep Go aan tegen een demo van Jonas Braun, resident dj van Panama. Hoewel zijn naam een belletje deed rinkelen, waren we nog niet zo bekend met zijn muziek. Na het beluisteren van de CD waren we het over één ding eens: de gemixte cd viel zo in de smaak dat we de maker eens nader aan de tand wilden voelen.

Lees meer

DJ Shiva houdt van instrumentale muziek

Haar toekomst ligt bij Music & Production

De Amsterdamse dj Shiva houdt van muziek. Ze begint niet voor niets aan de opleiding Music & Production op de Hogeschool voor Kunsten in Utrecht. Ze draait onder de vlag van Soulrock en produceert samen met Steffi van Klakson. “Ik haal veel inspiratie uit verschillende stijlen, van pop/rock/indie tot klassiek en elektronisch.”

Lees meer

Eva Maria werd verliefd op electro

Een nieuwe ster dient zich aan aan het electrofirnament in Amsterdam. Eva Maria deed eind vorig jaar mee aan de ‘In Search For Talent’ avond van Electronation en draait nu al geregeld op electrofeestjes. ‘Toen ik Tiga electro hoorde draaien werd ik verliefd op die stijl.’

Lees meer

Technomuzikant met duizend aliassen

Bryan Zentz focust voorlopig op Amerika

Soms is er een dj/producer met zoveel aliassen dat het je duizelt. Barada, Faculty X, The Forlorn en als bijnaam The Professor. Bryan Zentz dus, technomuzikant die momenteel een plaat maakt met Ken Ishii. Hij maakte naam bij Richie Hawtin en John Acquaviva en aan zijn stroom releases lijkt geen eind te komen. Helaas is hij voorlopig niet in Europa, omdat in zijn thuisstad nu eindelijk een fatsoenlijke club is geopend.

Lees meer

Kiki, the one and only

Kiki begeeft zich als dj voornamelijk in het Amsterdamse undergroundwereldje. Techno was haar eerste liefde, maar tegenwoordig draait ze meer breaks. MC Zoë Xenia is haar sister in crime.

Lees meer

Sziget dag 4: brunchen, baden, beesten

Niet elke dag Sziget is naar ieders smaak en soms kun je ook even genoeg hebben van flesjes cola en lángos van een kraampje. Geen zweet: Budapest is vlakbij en biedt meer dan genoeg luxe en afwisseling.

Lees meer

Er is een dokter in de zaal

DJ Jani behaalt zijn artsenbul; nieuw muziekproject op stapel

DJ Jani begon in ‘99 met draaien van garage, house en filterdisco in een kleine bar in Amsterdam. Sindsdien werd hij snel bekend en kreeg een residency in Hotel Arena. Maar ‘Docter DJ’-op 26 augustus behaalt hij zijn artsenbul-ging voor coschappen naar het buitenland, en sindsdien is hij terughoudend in het aannemen van veel boekingen. Wel staat een nieuwe plaat op stapel met een bekende popzangeres.

Lees meer

Dominik Eulberg verenigt de natuur met techno

Als er iemand vorig jaar een spectaculaire entree maakte in de minimal technoscene, dan is het Dominik Eulberg wel. Na zijn sterke debuutalbum Flora & Fauna sloot Sven Vath hem in zijn armen en liepen de verzoeken voor remixen binnen. Dit jaar werd hij bij de Duitse dj Awards tot beste nieuwkomer van 2004 gekroond. Naast muziek maken is Eulberg een fervent vogelaar en natuurliefhebber. De namen die de Duitser voor zijn tracks verzint, hebben allemaal een link of een wink naar de natuur zoals

Lees meer

Niet meer de laatste op de dansvloer

Housedj van het eerste uur gaat met pensioen

Danny Rampling is 44 jaar oud en een levende houselegende. Hij was in de zomer van 1988 persoonlijk verantwoordelijk voor de introductie van housemuziek in Engeland (en daarmee de rest van Europa). Na 18 jaar dj-en en evenveel jaren feesten houdt hij er aan het eind van dit jaar mee op. Op 31 december zal Danny zijn laatste optreden geven om vervolgens zijn platenkoffer aan de wilgen te hangen. Zijn afscheidstournee wordt ondersteund met het uitbrengen van een mix cd onder de naam “Break for love”.

Lees meer

Duncan Stutterheim:

ID&T-baas maakt knieval

Op de eerste dag van het ADE meteen een interessant panel: ID&T-opperhoofd Duncan Stutterheim ging de nieuwe visie van het dance-conglomeraat op de huidige dance-scene uit de doeken doen. En die visie is de laatste tijd behoorlijk veranderd. De banden met dj Tiesto lijken verbroken en Innercity zet trance en hardstyle aan de kant en gaat voor minimal, electro en progressive.

Lees meer

Wat kan dance leren van rock? (Deel 2)

Twee jaar geleden vond op het Amsterdam Dance Event de discussie ‘wat kan dance leren van rock’ plaats. Destijds goed voor een fikse ruzie tussen iemand van UDC (Dancevalley) en de panelleden. Dit jaar ging het er minder heftig aan toe, al werd toch een opvallend punt te berde gebracht. Waarom vragen dj’s eigenlijk zo godsgruwelijk veel geld?

Lees meer

Justin Berkovi: 'minimal makes me laugh'

In weerwil van de huidige trend is de Australische Brit Justin Berkovi altijd wat hardere techno blijven maken. Niet dat hij een afkeer heeft tegen melodie. Integendeel. Maar minimal is voor hem niets meer dan een trend. ‘Het is saaie onzin, het meeste is niets nieuws.’

Lees meer

Een overdosis aan advanced electronic beats

Het alternatieve muziekfestival dat ontstaan is uit de fusie tussen een initiatief van het Paard van Troje (New Forms) en een initiatief van het Haags Pop Centrum (State-X), nu State-X New Forms genaamd, zal dit jaar voor de tweede keer plaatsvinden. Met namen als T Raumschmiere en Mu-Ziq krijg je vooruitstrevende elektronische muziek voorgeschoteld.

Lees meer

Sandrien Supercool

Amsterdam is lekker, Berlijn is beter en Barcelona is helemaal top. Sandrien maakt al bijna tien jaar het nachtleven onveilig, maar pas een tijdje wordt ze bekender als dj. Haar voorbeelden? Joris Voorn en, natuurlijk, Shinedoe. ‘Een geweldige dj en producer, supercool hoe zij bezig is.’

Lees meer

Gloednieuw festival voor technologie, muziek en kunst

Eindhovense STRP volgt in de voetsporen van TodaysArt en Transmediale

Een nieuw festival doet zijn intrede in het concept van samenwerking tussen internationale acts op het gebied van interactive art, robotics, film en natuurlijk veel dope muziek. Deze eerder succesvol gebleken formule werd eerder gepresenteerd door onder andere festivals als Todays-Art afgelopen jaar in Den-Haag en het Berlijnse Transmediale.

Lees meer

Steeds bekender onder eigen naam

Typish Nederlands. In heel Europa is Dave Ellesmere gekend, maar hier-waar hij al meer dan elf jaar woont-kennen weinigen hem. De man die bijna uitsluitend onder aliassen werkt bracht vorig jaar een dijk van een minimal album uit op toplabel Kanzleramt. Optreden doet hij vooral met Ableton: ‘het is een wit doek, je kunt alle kanten uitgaan in je set’

Lees meer

'Techno op zijn retour? Onzin'

Als een van de organisatoren van ADHD Sessions maakt Marcin (Dia.chro.na) Amsterdam onveilig met kleine, innovatieve clubnights. Zijn hang naar melancholische techno komt van geboorteland Polen. ‘De scene in Polen is erg gezond en nog lang niet verzadigd. Techno promotors hebben er een ontzettende drive om iets te bereiken’.

Lees meer

Dadara's munnification

Housekunstenaar? Nee, Daniël Rozenberg (aka Dadara) is al een tijd niet meer into house. Al heeft hij natuurlijk wel een berg fijne platenhoezen voor Outland afgeleverd. En onlangs nog het cd-doosje van Dimitri en Eric Nouhan. En tijdens de opening van zijn nieuwste expositie staan er toch weer house dj

Lees meer

Awakenings gaat de oude, vertrouwde koers varen

Op 7 en 8 april vinden er twee heel speciale edities plaats van Awakenings. Organisator Rocco Veenboer stelde een line-up met zijn favorieten samen en techno-icoon Steve Rachmad mocht zijn favorieten programmeren om te vieren dat hij 25 jaar in het vak zit. Het zijn twee bijzondere lijstjes met dj

Lees meer


Weg met Buma/Stemra en Sabam

Tot nu toe lieten veel muzikanten hun rechten door Buma/Stemra (Nederland) en Sabam (België) verdedigen. Van elke verkochte kopie ging een deel naar de artiest. Maar wie met vrienden muziek deelt hoeft daarvoor niet te betalen. Nogal logisch dat deze organisaties niet zo gelukkig zijn met filesharing. Toch zijn er ook artiesten die het gratis delen van muziek prima vinden.

Lees meer

Muzikale perfectie

Hongarije en de landen eromheen zijn favoriet bij Matthew Dekay. Dat hij er minder vaak is dan hij zou willen is niet erg: Mat is momenteel aan het touren in de VS. Ook niet verkeerd natuurlijk. Deze zomer draait hij op Armada in Ibiza. ‘Ik respecteer wat Armin van Buuren heeft bereikt. Qua muzikale smaak verschillen we, hoewel er toch ook raakvlakken zijn. Daar komt de reputatie van het witte eiland nog eens bij.’

Lees meer

Decadente stapervaring

Met een jet naar een ver land, per taxi van club naar club, in vip-area’s hangen en champagne lurken, is dat leuk? Het overkwam GO Magazine tijdens een persreis naar Helsinki. Nationale vliegtuigmaatschappij Finnair organiseert ‘fly-n-party’ reizen naar de hoofdstad van Finland: zaterdagavond heen, zondagochtend terug.

Lees meer

Todays Art festival 2006

Op 22 en 23 September zal in Den haag weer Todays Art plaatsvinden, een festival met een internationaal programma van hedendaagse kunstvormen (Art, Music & Technology) verspreid door de Haagse binnenstad. Ruim 200 artiesten uit 25 landen afkomstig zullen allemaal hun eigen visie van hedendaagse kunst laten zien.

Lees meer

Oude films, nieuwe muziek tijdens ADE

Al tien jaar is Rocket Cinema in Amsterdam bezig met hun concept ‘oude films, nieuwe muziek’. In die tijd zijn losse voorstellingen in Paradiso vertoond van klassieke films, voorzien van een nieuwe, vaak elektronische soundtrack. Tijdens het Amsterdam Dance Event pakt Rocket Cinema uit met een festival op verschillende lokaties in de stad.

Lees meer

Dance en politiek

Dat de wereld vol zit met onfrisse toestanden weet iedereen. Maar wat doe je er aan? GO-er van het eerste uur Daniël van Gils (alias hi_squeeky_things) produceerde een dampende electrotrack als protest. Mét orginele machinima-visuals.

Lees meer

Het succes achter I Love Techno

I Love Techno is de laatste jaren uitgegroeid tot een begrip in de house-scene. Niet in de laatste plaats omdat iedereen die van techno houd ook daadwerkelijk aanwezig is in Gent, waar de laatste zes jaar dit feest al gehouden wordt. Liefhebbers komen vanuit België, en in steeds grotere aantallen uit Nederland en andere landen, om in Gent hun grote helden aan het werk te zien.

Lees meer

Vinyl, cd's of mail checken tijdens het draaien

Vinyl of cd’s? Sinds Dave Clarke overstapte naar digitaal is er geen houden meer aan. Vooral in Engeland worden vinylsjouwers met de nek aangekeken. En hoe hard gaat het in Nederland? Vier deejays aan het woord. Mail checken tijdens het draaien lijkt Lady Aïda wel wat.

Lees meer

Bedenker I Love Techno terug in de clubscene

Vijf jaar lang was het Peter Decuypere, mede-oprichter van de Fuse en bedenker van I Love Techno, niet toegestaan een feest of clubavond te organiseren. Vijf jaar vrijwel zonder uitgaan, tijd genoeg voor filosofie, maar met een bloedend muzikaal hart. Tot nu. De vijf jaren zijn voorbij en Decuypere is terug in clubland.

Lees meer

The Battle coming at you, live

In Nederland hebben we The Battle Live nog niet gezien, maar volgend jaar komt daar verandering in. Het product van The Youngsters en Scan X gaat de zomerfestivals aandoen. Heel Europa loopt al weg met de frisse techno van het drietal.

Lees meer

Huisvredebreuk: punk is terug

Het nieuwe Amsterdamse label Plattegrond Records debuteerde onlangs met de cd Huisvredebreuk nr 1. Vier frisse én duistere tracks van getalenteerde producers. Het album is in Amsterdam te koop en online te downloaden. Zaterdag 18 november een release feest in Occii.

Lees meer


"Bombs" luidt nieuw tijdperk Faithless in

Faithless is terug na de recente release van “Bombs”. Met Sister Bliss een nieuwe moeder, Rollo vader van zijn tweede en Maxi Jazz’ persoonlijke songteksten is de band verder weg van de pompeuze stadionhouse dan ooit. De video van Bombs levert indringend commentaar op de oorlogen in de wereld.

Lees meer

Juan Sanchez: Rock On

In de zomer van 2001 stond daar, zomaar vanuit het niets, een jongeman op Mystery Land die zijn draaikunsten ondersteunde met zijn gitaar. Een aparte verschijning, die voor heel wat verbaasde gezichten zorgde. Het was het prille begin van de carriere van Juan Sanchez. Vijf jaar later timmert hij flink aan de weg in technoland. De optredens in het buitenland dienen zich aan, hij staat op grote feesten en Sanchez waagt zich ook op het productionele vlak. ‘Ik ben niet voor één gat te vangen.’

Lees meer

Lekkers uit Slovenië

De sound uit een van de lekkerste technolanden in Europa, Slovenië, komt naar Nederland. Morgen draait Damjan Bizilj aka Bizzy in Tivoli Utrecht. Vorige week was hij in Gent, als support voor de eveneens Sloveense Laibach. Enkele groten der techno komen uit het relatief onbekende landje.

Lees meer

Groovy en diep, maar wel lekker vreemd

Mal Borrowed en Frei Bauwerker aan het woord

Wie is toch het vreemde dj-duo Mal Borrowed en Frei Bauwerker, die je overal en nergens (vooral in Amsterdam) ziet rondlopen? Oké, de meesten weten wel dat het de aliassen zijn van Carlos Valdés en Sandrien. Maar wie zijn dat dan? Zes steekwoorden.

Lees meer

Dance4Life: goed doel of goed bedoeld bedrijf?

De tweede editie van Dance4Life, een twee-jaarlijks evenement bedoeld om jongeren te wijzen op de gevolgen van hiv en aids, is inmiddels een feit. Duizenden scholieren stonden te springen op de muziek van Tiësto om mensen wakker te schudden over de toestand van HIV en aids in de wereld. Maar wat voor effect heeft een dergelijk evenement? En wat zijn de kosten van een festival dat in het Gelredome wordt gehouden en ook nog kan rekenen op live-coverage van TMF? GO Magazine zocht het uit.

Lees meer

Uitgelokt op Awakenings! Wat nu?

Dat er agenten in burgers actief waren op Awakenings om dealers op te sporen was al bekend. Maar ondertussen klinken er geluiden van mensen die beweren dat in hun proces-verbaal staat dat zij degene waren die naar de politie toeliepen. Wat is er aan de hand en wat kun je als gedupeerde festivalbezoeker in dat geval doen?

Lees meer

Punk plus trance is .. ?

Ooit gedacht dat je punk en trance kan combineren in een succesvolle band? Want dat is precies waar Enter Shikari mee bezig is. Na een korte aanloopsprint ligt Engeland voor ze plat. De komende maanden gaan ze het ook in Duitsland en Frankrijk proberen.

Lees meer

Maak me Superfreq

De clubnacht van Mr C, Superfreq, is één van Londens succesnummers. Elke zondag staat de AKA vol met een wat ouder publiek dat wel openstaat voor verandering. In April brengt Mr C zijn eerste Superfreq cd uit: zijn eerste mixcd sinds zeven jaar.

Lees meer

Elektronica met het gevoel van live

Op 10 Days Off en I Love Techno kwam vorig jaar plots een bijzondere band in het licht. De heren achter Shameboy zijn 'overdag' professioneel popmuzikant, maar ook ervaren djs en producers. Luuk Cox (tevens drummer van Buscemi) is één van de leden. 'Enkel produceren is saai, maar enkel draaien ook. Een goede combinatie daarin is het beste voor mij.'

Lees meer

Classic Kenny Larkin

Na drie weken zit Kenny Larkins Europese tournee er weer op. De housedeejay van wie altijd maar techno wordt verwacht speelde onder meer in Gent, Parijs, Berlijn en Wenen. Een laptopcrash hier, stugge Roemenen daar en herinneringen ophalen met Richie Hawtin. Zijn nieuwe album komt in mei uit.

Lees meer

Lauhaus

Lauhaus is an upcoming DJ/producer in the fresh Dutch dance scene.

Lees meer

Gregor Salto

Gregor Salto begon op z’n 8e met het volgen van klassieke pianolessen. Rond zijn 15e raakte hij helemaal in de ban van de housemuziek die toen opkwam en hij besloot dat hij house wilde gaan maken.

Lees meer

Brian S

Naam: Brian Stolwijk geboortejaar: 7 december 1973 Draait sinds: 1995 Draait waar: Roxy, Chemistry, RUSH, Ministry, Stalker, MTC, Ibiza Pacha, Palace Parijs, Twilo New York, etc.

Lees meer


Marco V

Nederlandse dj Marco V heeft een lange tijd moeten wachten voor hij eindelijk de erkenning kreeg die hij al een tijd lang verdiende.

Lees meer

LTJ Bukem

LTJ Bukem (real name: Danny Williamson) is the master of the Progessive sound.

Lees meer

Neil Landstrumm

Neil Landstrumm’s extensive discography spans from 1994-1999 recording for some of the most influential labels in Techno including Tresor, Peacefrog, Scandinavia, Mosquito and Sonic Groove.

Lees meer

James Ruskin

Growing up in London, James Ruskin comes from a background that first put him in touch with hip hop and electro and later with the emerging Detroit techno scenes.

Lees meer

Nosferatu

Born in The Hague on the 16th of September 1973, Erwin van Kan started his career back in his infant-years.

Lees meer

Miss Bunty

Miss Bunty is one of Europe’s leading dance-vocalists with a voice that enlightens and rocks many clubs, parties, festivals and numerous great dance-tracks.

Lees meer

Kid Goesting

Kid Goesting wordt gezien als een van de toonaangevende dj’s in de Amsterdamse electro scene.

Lees meerPromo

DJ Promo of ook wel Promo is een Nederlandse dj en labeleigenaar, zijn echte naam is Sebastian Hoff. Hij produceert voornamelijk hardcore en industrial hardcore.

Lees meer

Laidback Luke

Toegankelijke housemuziek die door critici geprezen wordt om de artistieke kwaliteiten, gemaakt door een in 1976 op Manilla (Filippijnen) geboren dj/producer, die op zijn vierde in Nederland komt wonen.

Lees meer

Real el Canario

DJ Real ‘el Canario’ (05-27-1974) is the spiritual father of what today is called ‘urban eclectic’.

Lees meer

Erick E

Erick E (Amsterdam, 1969) is vanaf halverwege jaren negentig een van de bekendste allround club-dj’s in Nederland, die op veel grote feesten draait.

Lees meer

Raoul

‘Raoul’ Belmans, known for his DJ-residency at the FOOD club in Brussels (one of Europe’s leading house clubs) started his carreer on a local radio station at the age of 17.

Lees meer

Frank Kvitta

Hard blasting hard techno at 150 bpm and more on 3 or even 4 decks: that´s Frank Kvitta.

Lees meer

Chuckie

DJ Chuckie is een technisch zeer vaardige dj die zowel in Nederland als in het buitenland succesvol is met een energieke mix van hiphop, r&b, latin, disco, house, ragga, pop, rock, garage, jungle en electro.

Lees meer

Marcella

1994 was the year that DJ Marcella (1974) from Amsterdam started to mix records at her friends place, just for fun and a new passion was born.

Lees meer


Sensation Photobook release party

Gisteravond vond in de Amsterdamse Kalverstraat een bijzondere gebeurtenis waar ik gelukkig deel van mocht uit maken samen met een aantal andere genodigden. Daar werd namelijk het officiële Sensation White Photobook gereleased onder leiding van Duncan himself en Erick E.

Lees meer


Pierre (USA)

Pierre wordt wereldwijd gezien als grondlegger van de acid sound door zijn fameuze ‘Phuture – Acid Trax’.

Lees meer

Rush

DJ Rush (januari 1970, Chicago) (pseudoniem van Isaiah Major Rush en is ook wel bekend onder de namen Major Rush en Russian Roulette) is een Amerikaanse dj.

Lees meer

Groove Addicts

Groove Addicts are Jarno Cabeza and Dennis Bianci, two close friends with an all consuming passion for electronic dance music.

Lees meer


Deg

DEG is internationaal niet alleen bekend als DJ, maar ook als producer.

Lees meer

Didiér Stijn

Stijn started DJ ing in 1984, playing mostly disco oriented music at small school parties.

Lees meer


Steve Lawler

Steve Lawler is a definitive DJ and producer; a tastemaker whose sets combine quality house music with the power to move dance floors around the world.

Lees meer


Rundfunk's voorliefde voor funk

Rundfunk is een dj collectief uit Delft met een grote voorliefde voor funk. Rauwe funk voor op de dansvloer wel te verstaan, van New Orleans tot Nigeria. Daarnaast is Rundfunk ook niet vies van een beetje hiphop, dansvloer jazz of een potje smeuige latin boogaloo of sambasoul.

Lees meer

Bas & Ram

Bas & Ram were both dj-ing for several years already when they started to play together at the trance buddha, where they were put together by the management of this club who asked them to turn the club into a success.

Lees meer

DIY toevluchtsoord voor open minds

Broermoats Festival brengt verrassende elektronica

Is er nog een verschil tussen analoog en digitaal? Is het in essentie niet hetzelfde? Net als zwart en wit altijd een vorm van grijs zijn?

Lees meer

Prinz

DJ Prinz is al jaar en dag resident voor Café d'Anvers, waar hij wekelijks het publiek verwent met zijn soulful house sets.

Lees meer

Melon

Melon aka Jeroen Hofer is op twee jarige leeftijd uit Basel, Zwitserland, naar Nederland verhuist.

Lees meer

Alpha Twins

They call themselves “Alpha Twins” but despite this name the brothers Arjen and Anco are no twins at all.

Lees meer

Erick Morillo

Erick Morillo, house music producer, DJ, record label owner, and admitted former male gigolo, joined the New York house scene after getting involved with the group Reel 2 Reel, but his first production collaboration “Muevelo,” was with reggae artist the General in 1992.

Lees meer

Eric de Man

Even leek hij uit zicht verdwenen, maar Eric de Man is eigenlijk nooit weggeweest.

Lees meer

Olav Basoski

Amsterdamse dj/producer en remixer, die opgroeit in het discotijdperk van de late jaren ‘70 en geïnspireerd wordt door de radioprogramma’s van mixpionier Ben Liebrand.

Lees meer

JP

Has been playing in bands (bassguitar & drum) since he was 14 years old.

Lees meer


Sven van Hees

Sven Van Hees brengt in 1989 zijn eerste vinylplaat uit bij USA Import Antwerpen en in 1991 deejayt hij op de Love Parade in Berlijn.

Lees meer

Flexican

Thomas Goethals heeft zijn artiestennaam deels te danken aan zijn geboortestad, Mexico City, en deels aan zijn uitermate breed opgezette, flexibele manier van draaien.

Lees meer

Technasia

Technasia is a collaboration between Amil Khan, label manager based in Hong Kong, and Charles Siegling, musician and DJ based in Paris, France.

Lees meer

Pete Tong

’’For Pete Tong, whose consummate involvement in all areas of dance music has made him a genuine household name in the UK, these are exciting times: every aspect of his considerably varied career is currently undergoing either consolidation, change, or creation anew.

Lees meer

Darko Esser

Darko’s active musical career started in 1994 in a way that’s not usual for most DJ’s.

Lees meerTom Middleton

Tom Middleton maakt al sinds begin jaren ‘90 naam als een baanbrekende en genre-overschrijdende producer.

Lees meer

Warren Fellow

Warren Fellow brak het afgelopen jaar hard door met optredens op grote feesten als Awakenings, Extrema en Innercity.

Lees meer

Loktibrada

Dj Dalo aka Loktibrada aka Olga + Jozef aka Drupi aka Kre aka Vlasta Drahokoupil.

Lees meer

Len Faki

Len Faki (also known under his long-term pseudonym lamonde) was born and raised in the South of Germany where he started his career as successful producer of electronic music.

Lees meer

Atb

Few international artists who create their own style manage to make each of their songs sound different.

Lees meer

Ricky Montanari

Ricky Montanari was born in Rimini, he became interested in music when he was very young thanks to a records collection that was given to him as a gift from his English uncle.

Lees meer

Maxim Lany

De start van Maxims professionele carriere op 20-jarige leeftijd, gaf een nog grotere boost aan zijn muziekobsessie.

Lees meer

Above & Beyond

Above & Beyond are one of the most exciting talents in the global dance music scene today.

Lees meerCarlos Valdés

Born and raised in the Netherlands (14-05-1982) with Chilean parents, Carlos Valdes was interested in music at a very young age.

Lees meer

Rishi Romero

Rishi Romero is 15 als hij van zijn vakantiegeld zijn eerste draaitafels en mixer koopt.

Lees meer

Technasia

Technasia is a collaboration between Amil Khan, label manager based in Hong Kong, and Charles Siegling, musician and DJ based in Paris, France.

Lees meer


José

DJ José is vanaf zijn veertiende jaar al aktief als DJ.

Lees meer

Flexican

Thomas Goethals heeft zijn artiestennaam deels te danken aan zijn geboortestad, Mexico City, en deels aan zijn uitermate breed opgezette, flexibele manier van draaien. Speelt augustus 18, 2007 op Girls Love DJs.

Lees meer

Sir Edward

Gestart in 1988 in verschillende kleine clubs in Rotterdam als DJ Edward waren swingbeat en house de muziekstijlen voor hem. Speelt vr 10 augustus op The Zoo.

Lees meer

Spirit Catcher

History has spawned hundreds of genius double acts where two minds and talents collide to form something innovative and artistically challenging. Speelt vr 03 augustus op Sub-scape.

Lees meer

Roman Flügel

Roman Flügel recorded numerous records under the following names: Acid Jesus, Alter Ego, Sensorama (together with his studio partner Jörn Elling Wuttke), Eight miles high, Soylent Green, Tracks on delivery, Roman IV, Ro 70 (solo projects). vr 24 augustus op Playhouse Labelnight.

Lees meer

Ellen Allien

Ellen Allien ’ DJ, BPitch Control label founder, manager, producer. vr 10 augustus op Sonne Mond Sterne.

Lees meer

Rauwkost

Rauwkost (live) has a fresh sound with a nice groove, which is strongly inspired on minimal techno, but then with a pure own twist that can strongly change. za 01 september op Versch.

Lees meer

Trophy Twins

The Trophy Twins play various styles of house, crossing numerous genres from French and US House, through to pumping House and Deep ‘n’ Dark Tribal sounds. ma 13 augustus op Judgement Sunday.

Lees meer

Richie Hawtin

Born in Oxfordshire, England, Richie Hawtin moved to Windsor Canada at an early age when his father took a job at the nearby General Motors factory in Detroit. vr 17 augustus op Lowlands (t/m 19-8).

Lees meer

Miss Bunty

Miss Bunty is one of Europe’s leading dance-vocalists with a voice that enlightens and rocks many clubs, parties, festivals and numerous great dance-tracks. za 18 augustus op Absolutely Stereo.

Lees meer

Invite

DJ Invite (Tim van Paradijs) begon al op vroege leeftijd met muziek; hij was 6 toen hij zijn eerste plaatjes draaide. vr 14 september op Solid Grooves.

Lees meer

Marco V

Nederlandse dj Marco V heeft een lange tijd moeten wachten voor hij eindelijk de erkenning kreeg die hij al een tijd lang verdiende. zo 19 augustus op Dancetour.

Lees meer

Pila

DJ Pila – Rodney Pilapil Date of birth: 28-12-1972 DJ Pila started mixing at the age of 15. za 29 september op Daniele Mondello: il Capo di tutti capi.

Lees meer


Lady Aïda

Club-DJ uit Eindhoven met internationale uitstraling die vernieuwingsdrang, undergroundvoorkeur en onafhankelijkheid hoog in haar vaandel heeft staan. za 25 augustus op Chicks.

Lees meer

Lucien Foort

Lucien Foort kan met recht als één van Nederlands succesvolste DJ’s beschouwd worden. vr 31 augustus op Sneakerz.

Lees meer

Endymion

Endymion [Bart Revier, Bas Lint and Jelle Neys] was founded in The Netherlands in a small place called Wateringen in 1997. zaterdag 15 september op A Nightmare Outdoor.

Lees meer

Unexist

Real Name: F. Iapicca. Alias for DJ Jappo. Hardcore/Gabber DJ & Producer. Staat zaterdag 15 september op A Nightmare Outdoor.

Lees meer

D-Rashid

Music always played an important role in D-RASHID’S life. vrijdag 24 augustus op The Boulevard.

Lees meer

Aron Friedman

Born in 1979 this artist / promoter has lived in places ranging from Belgium to the States, but finally settled in Amsterdam, where he started mixing in 1999, and promoting in 2000. Speelt zondag 02 september op Static.

Lees meer

Brent Roozendaal

Residing in Nijmegen, Brent Roozendaal’s pumping house music fits perfectectly in the fresh and sparkling Dutch house scene. Speelt zondag 02 september op Static.

Lees meer

Laidback Luke

De eerste releases die hij uitbracht in 1995 zorgden direct voor een contract bij Groove Imprint. Speelt zondag 26 augustus op Freakend.

Lees meer

Melomanics

MeloManics, bestaande uit Ben Olgers (drums), Guido Schuurman (guitars) en Jeroen Joosten (electronics), werd zo'n vier jaar geleden opgericht. Spelen vrijdag 19 oktober op BPitch Label Night.

Lees meer

Partysquad

As a two man crew dj Jerry and mc / host Ruben have rocked almost every spot and venue possible. Spelen zaterdag 01 september op Bed.

Lees meer

Vitalic

With his debut four-song Poney EP, first released in late 2001, the Frenchman Pascal Arbez aka Vitalic tore through dancefloors across the world. Speelt donderdag 18 oktober op Klinch.

Lees meer


2000 and One

Hij was een aantal jaar uit de picture maar sinds 2004 is de Amsterdamse dj/producer Dylan Hermelijn terug waar hij hoort te zijn: in de internationale techno-schijnwerpers. Speelt zondag 02 september op Static.

Lees meer

Steffi

De moederkloek van de vaderlandse electro-scene, dat is de Amsterdamse (via Eindhoven!) dj Steffi. Speelt donderdag 20 september op We Gaan Vreemd.

Lees meer

Hitmeister D

Hitmeister D is zeer waarschijnlijk een van de weinige echte belichamingen van de UrbanEclectische sound van Nederland. Speelt donderdag 06 september op Riot.

Lees meer

Pure

DJ Pure is naast labelbaas van Fingers Ltd, het goednieuwe dancelabel van Doornroosje in Nijmegen, óók al ruim 9 jaar resident DJ van de befaamde Planet Rose avonden. Speelt zaterdag 22 september op Planet Rose Special 'Mobilee Label Night'.

Lees meer

Jurgen

1985  Jurgen Rijkers wil in eerste instantie radiopresentator worden. Speelt zaterdag 15 september op Erotic Festival Vibe.

Lees meer

Kabale und Liebe

Kabale und Liebe is van oorsprong een Bredase dj, maar hij is vooral bekend geworden als producer. Speelt zaterdag 08 september op Twstd DJs.

Lees meer

Melon

Melon aka Jeroen Hofer is op twee jarige leeftijd uit Basel, Zwitserland, naar Nederland verhuist. Speelt zaterdag 08 september op Saturnight.

Lees meer

Jeroenski

Deze resident DJ van één van de meest succesvolle clubavonden, Housequake en Franchise, weet als geen ander een feest op gang te brengen met zijn groovy sound. Speelt zondag 09 september op Housequake.

Lees meer

Jamie Anderson

Highly respected Producer, DJ and Remixer Jamie Anderson now adds yet another string’ to his bow by starting his own label Fixia that aims to release music that sums up the references of the underground dance scene and this is exactly what number one does and as if by magic it is from Jamie himself! Four tracks,Back Then with its highly charged electro house fusion, Open Your Mind that is a hypnotic acidic paranoid trip Food For Thought that drags your arse over to Detroit, slaps you around a bit and then sends you home in a states and then the deep and minimalMore Or Less that leaves you wondering. Speelt zaterdag 29 september op Fire.

Lees meer

Starski & Tonic

Het stel in een notendop: Tonic start zijn draaitafelcarriere in 1995 in de drum ‘n bass-scene, vier jaar later ontmoet hij in een Gentse platenzaak Starski, die eveneens al een paar jaar bezig is. Spelen zaterdag 15 september op Opening Night.

Lees meer

Aardvärck

Over the years, DJ Aardvarck (Mike Kivits) has built up a solid reputation of uncompromising quality and versatility in the dutch dance scene, both underground and above. Speelt zaterdag 22 september op B-Oost Festival.

Lees meer

Rockid

Dj Rockid weet de draaitafels als geen ander te bewerken. Speelt vrijdag 21 september op Marc MacRowland's BDay Bash.

Lees meer

Krause

Na jaren in punkrockbandjes te hebben gespeeld had de Groningse diva Krause het wel gezien en is ze in 2006 met elektronische muziek begonnen. Speelt Friday 19 October op BPitch Label Night.

Lees meer

Genius

Dj Genius is inmiddels een bekend gezicht in de jumpscene; als resident in Tilburgse Zino’s houdt hij er een volle agenda op na. Speelt Saturday 20 October op Hard Nature.

Lees meer

Total Science

Total Science gooit al jaren hoge ogen met producties op hun eigen CIA label, waar tevens grootheden als Marky, Digital en Marcus Intalex diverse releases uitbrachten. Spelen vrijdag 28 september op Spektrum XL.

Lees meer

Spider

Geboren in hartje Amsterdam, is de welbekende Spider (Willem de Jong) 12 jaar geleden (2003) begonnen met draaien op zijn eigen feestjes. Speelt Saturday 29 September op Daniele Mondello: il Capo di tutti capi.

Lees meer

Axwell

There is so much great house music coming out of Sweden at the moment and right at the forefront of it is Axwell. Speelt Saturday 20 October op Swedish House Mafia.

Lees meer

Paco Osuna

His passion for music started out when he was very young. Speelt Saturday 27 October op Monika Kruse.

Lees meer

Marc MacRowland

Marc MacRowland started spinning records at the age of 16 and has now been spinning for 8 years. Speelt Friday 21 September op Marc MacRowland's BDay Bash.

Lees meer

Fedde le Grand

Het was dj Dimitri die Fedde le Grand inspireerde om zelf achter de draaitafels te gaan staan. Speelt Friday 19 October op Armada Night.

Lees meer

Green Velvet

Curtis A Jones, ofwel Green Velvet, is een bijzonder tiepje. Speelt Friday 05 October op Schrijfrijders invite.

Lees meer

Mike S

At the age of fifteen he does his first DJ job. Speelt Saturday 06 October op The First XXL.

Lees meer

Spacid

Spacid begon Acid House te draaien in ‘91 en startte met Funky Green Aliens in ‘94. Speelt zaterdag 06 oktober op 12 jaar Kozzmozz.

Lees meer

Benjamin Brown

In the 80’s, teen-Benjamin and friends were heavenly into rap, swingbeat and pop. Speelt Friday 28 September op Pure.

Lees meer

Chris Rox

Chris Rox, born in 1982, is the classic example of how a young boy makes his dj dream become reality. Speelt Friday 05 October op Latin Lovers.

Lees meer

Jeremaine S

Youngster Jeremaine S, born on the 14th of February ‘80 in the city of Rotterdam started collecting records and playing uk garage and speedgarage in the year 2000. Speelt Friday 28 September op Sappig.

Lees meer

Jean

Zoals we allemaal weten begon Jean eind jaren tachtig zijn carrière als Nederlands kampioen scratchen. Speelt Saturday 06 October op Reunited.

Lees meer

Stefan K.

Het housevirus bereikte Stefan K ongeveer in het jaar 2000 en heeft hem er in die tijd toe aangespoord veel housefeesten te bezoeken en zijn liefde voor funky-house te ontwikkelen. Speelt Saturday 20 October op Saturdayz.

Lees meer

Marysol

For the Dutch audience, she got known with her own night at Supperclub, called Sunday Delight. Speelt Friday 19 October op Cr2 and Direct and De Laat Bookings.

Lees meer

Rubywax

Rubywax is de resident en uitvinder van GLDJS en de bijbehorende GLDJS draaistijl. Speelt Saturday 20 October op Girls Love DJs.

Lees meer

Joey Beltram

Eigenlijk is er niet veel uitleg nodig bij de naam Joey Beltram want hij is sinds het prille begin in de techno-scène aanwezig en heeft zijn oog altijd naar de toekomst gericht en nooit naar het verleden. Speelt Saturday 06 October op 12 jaar Kozzmozz.

Lees meer

Mr Speak

Met een van de grotere platencollecties van Nederland is Mr. Speak de grootste muziekfreak uit de hele business. Speelt Sunday 14 October op Wicked Jazz Sounds.

Lees meer

Oliver Koletzki

Oliver started producing his first songs in the 80`s with a Commodore 64. Speelt Friday 12 October op Parkroom invites Oliver Koletzki.

Lees meer

Shinedoe

Shinedoe started performing as a dancer at an early age of 15. Speelt Saturday 06 October op KlanK # 2.

Lees meer

Sébastien Léger

Sebastien Légér wordt gezien als één van de meest opvallende artiesten in de hedendaagse elektronische scene. Speelt Monday 07 July op Distortion.

Lees meer

Roog

Zijn liefde voor house weerhield Roog er niet van in de jaren negentig tussen zijn dj-gigs door een studie rechten af te ronden. Speelt Friday 12 October op Housequake.

Lees meer

Martin Eyerer

Martin Eyerer, ook wel bekend als een helft van producers/remix team Eyerer & Chopstick, is inmiddels al 18 jaar bezig als dj/producer. Het lijstje namen met wie hij samen heeft gewerkt is dan ook behoorlijk indrukwekkend. Speelt donderdag 18 oktober op Great Stuff 4th Anniversary.

Lees meer

Stephen J Kroos

Als je de dance cultuur vandaag de dag bekijkt lijkt het soms of er nooit iets anders heeft bestaan. Speelt Saturday 13 October op Lexion Reunion Party.

Lees meer


Missing Links

Een passie voor muziek en het kunnen rocken van iedere dansvloer; niet voor niets is Missing Links een van de resident dj’s bij GirlsLoveDJ’s en Wickedjazzsounds. Speelt Saturday 20 October op Girls Love DJs.

Lees meer

Ortin Cam

It all started on the 8th of April 1982. Speelt Saturday 24 November op Awakenings.

Lees meer

Raymundo

Op 13 jarige leeftijd begon de muziekale cariere van Raymundo waar hij als loopjongen begon bij een lokale piratenzender. Speelt Friday 19 October op Marco V presents.

Lees meer

Francois

DJ Francois was born on 28th of july 1969 in the Netherlands. Speelt Saturday 03 November op Erotic Festival Vibe on tour.

Lees meer

Lucien Foort

Lucien Foort’s muzikale kennis is breed onderbouwd; zo bracht hij acht jaar door op de muziekschool, en ging op zijn veertiende voor het eerst als dj aan de slag. Speelt Friday 26 October op Foort vs Lishious.

Lees meer

C-Mon & Kypski

De muziek van C-Mon & Kypski laat zich het beste omschrijven als een organische mix van beats, instrumenten en scratches, zonder enig gebruik te maken van sequencers of vooraf opgenomen samples. Ze spelen Friday 02 November op Krushz.

Lees meer

Sandrien

Sandrien has been a true music lover since she was just a small kid. Speelt Thursday 08 November op Vreemd.

Lees meer

Eric de Man

Toen hij veertien was schafte Eric de Man een drumcomputer aan; beïnvloed door hiphop en funk werd hij drummer. Speelt Friday 26 October op Melange.

Lees meer

Tommyknocker

Real Name: Tommaso Marra Profile: Tommyknocker starts his careen in 1994 when he begins performing in some ‘illegal’ parties organized in Rome. Speelt Saturday 24 November op Multigroove.

Lees meer

Youri Donatz

(Afkomstig van dj) At the age of 14 Youri Donatz already made his own compilation tapes for family and friends. Speelt Saturday 27 October op F*ckers.

Lees meer

Marco Remus

Tresor Berlin, Stammheim Kassel, Privelege Ibiza, Cave Club Salzburg, Zulu Club St. Speelt Saturday 24 November op Multigroove.

Lees meer

Goose

Goose doet wat een Belgische band ‘hoort’ te doen: opvallen door tegendraads te zijn. Speelt Friday 23 November op Strp.

Lees meer

Kriz

Kr!z zijn verhaal in het electronische muzieklandschap begon in ‘97 na vele andere stromingen te hebben doorzwommen. Speelt Saturday 03 November op Token Label Night.

Lees meer

Lupe

Lupe Lambers is de man achter de UNK feestjes, die hij vanaf eind 2004 organiseert. Speelt Saturday 27 October op Unk.

Lees meer

Jrd

Jrd brengt een strakke combinatie van Techno en electro. Speelt Friday 28 December op Shinedoe.

Lees meer

Madskillz

Al 15 jaar is DJ Madskillz actief bezig in het dance circuit en heeft hij onder diverse pseudoniemen en labels veel releases uitgebracht in tal van verschillende dansgenres. Speelt Friday 02 November op Sappig.

Lees meer

Thunderpussy

Thunderpussy en DD King biografie: ‘Zoals de meesten van jullie wel weten komen we uit Rotterdam en zijn we ooit als grap begonnen in Nighttown café. Speelt Saturday 10 November op Wasteland.

Lees meer

Secret Cinema

Secret Cinema staat zo langzamerhand op dezelfde hoogte als Speedy J en Acid Junkies. Speelt Saturday 03 November op Altitude 7 Rotterdam Edition.

Lees meer

Joris Voorn

Joris Voorn is een techno-dj en -producer uit Schiedam. Speelt Saturday 24 November op Static.

Lees meer

Headbanger

One of the members of Holy Noise (together with Dj Paul) known from the song James Brown is still alive. Speelt Saturday 17 November op Slaves to the Rave.

Lees meer

Herr Arter

The upcoming electrosound of the late nineties made Arter addicted to this ‘new’ sound. Speelt Friday 16 November op Freak 'N' Chic label night.

Lees meer

Smos & Baby Bee

Smos and Baby Bee are a duo who started their DJ career in early ‘90s, when they were amongst very few DJs who started to play house music on Belgian nightlife scene. Ze spelen Saturday 24 November op Jimpster.

Lees meer

D-Spirit

Dit is het jongste talent uit de hardcore scene. Speelt Saturday 17 November op Slaves to the Rave.

Lees meer

Pavo

De uit Haarlem afkomstige Paul van der Vooren, oftewel Pavo, heeft de helft van zijn leven achter de draaitafels doorgebracht. Speelt Saturday 17 November op Hunger4Hardstyle.

Lees meer

Irwan

At a mere 23 years this rising star in Holland’s urban scene can already look back at more than 6 years of successful dj-ing. Speelt Thursday 15 November op `Lust.

Lees meer

Joost van Bellen

RAUW host Joost van Bellen is de expert als het gaat om grensverleggende electro. Speelt Friday 09 November op Rauw.

Lees meer

Miss Hysteria

Miss Hysteria is someone you want to have gracing the tables at your next event! If you can imagine a talented and humble person, then you would know who and what Miss Hysteria is all about. Speelt Saturday 10 November op Brain Cracker vs Evil Intelligence.

Lees meer

Kraak & Smaak

Eclectisch. Mark Kneppers van Kraak & Smaak vindt het een rotwoord. Toch is de muziek die hij samen met Oscar de Jong en Wim Plug maakt te beschrijven als, sja, eclectisch. Ze spelen donderdag 6 december in Tivoli Oudegracht.

Lees meer

Silicone Soul

Self-confessed children of the night, Craig Morrison and Graeme Reedie are Scotland’s premier sonic voodoo bandits of house. Spelen Saturday 22 December op Cd'A invites Silicone Soul.

Lees meer

Kareem Raïhani

Na vijf jaar te hebben gedanst in verschillende gezelschappen, wilde Kareem Raïhani nog maar een ding: muziek! Speelt Friday 16 November op Etnisch Hysterisch.

Lees meer

Troy Pierce

De Amerikaan Troy Pierce is dit decennium al de zoveelste minimal-producer uit de VS die de grote oversteek maakt en zich in Europa (lees: Berlijn) vestigt. Speelt Friday 16 November op Rekorder.

Lees meer

Melon

Melon is sinds het begin van dit jaar als een speer de lucht in geschoten, hij heeft net één van de drukste zomers uit zijn DJ-carrière achter de rug. Speelt Thursday 15 November op Remote Area Label Night.

Lees meer

Buzz Fuzz

Het is 1987 wanneer hij samen met kleuterschoolmaatje Champ-e-on achter de draaitafels duikt in discotheek de Zorba in Amsterdam. Speelt Saturday 17 November op Xtra Large.

Lees meer

Modeselektor

Alhoewel de twee leden van Modeselektor, Gernot Bronsert en Sebastian Szary, al sinds 1992 samen zijn (toen nog onder naam 'Fundamental Knowledge') opereren ze pas vanaf 1996 onder de naam Modeselektor. Ze spelen vrijdag 23 november op Strp.

Lees meer

Isis (100% Isis)

Als eerste van de eerste vrouwelijke dj's in de business inspireerde Isis als pionier al velen over de hele wereld. Speelt Saturday 17 November op Cd'A Classics.

Lees meer

Erick E

De wortels van zijn succes liggen in de Amsterdamse RoXY, één van de clubs waar hij jarenlang een recidency had vanaf het begin van de jaren negentig. Speelt Sunday 18 November op Sundae.

Lees meer

Goodgrip

Goodgrip is 21 jaar en is al vanaf vroege leeftijd bezig met muziek. Speelt Friday 23 November op Beatbox.

Lees meer

Benny Rodrigues

Benny Rodrigues is een van de meest veelzijdige DJ's van Nederland. Speelt Saturday 24 November op Planet Rose.

Lees meer

Tonic

Dj Tonic started Dj’ing in 1995. Speelt Saturday 01 December op Blackbox Revelation.

Lees meer

Pierre

DJ Pierre (27) is resident van de Brusselse club Fuse en een begrip in de Belgische techno scene. Speelt Saturday 24 November op Seba Lecompte.

Lees meer

Jesse Voorn

Jesse was born in 1975 in the south of Holland and was injected with the music virus from his early childhood. Speelt Saturday 24 November op A Night With....

Lees meer

Natarcia

Natarcia Ommen (1971) is één van Nederlands meest bekende vrouwelijke DJ’s. Speelt Saturday 01 December op Rock de boot.

Lees meer

Onur Ozer

De Turkse producer Onur Özer is één van de meest getalenteerde nieuwe namen in de minimal-techno. Speelt Saturday 15 December op Bar Weinig.

Lees meer

Mstrkrft

MSTRKRFT (spreek uit als Masterkraft) is in 2005 opgericht door Daft Punk liefhebber Jess F Keeler (ex- Death from Above 1979) en Al-P. Speelt Thursday 29 November op Mstrkrft.

Lees meer

Leroy Styles

DJ Leroy Styles komt van originele Rotterdamse bodem en staat voor Groove, Electro en Funky Techno maar noemt het zelf liever gewoon House. Speelt Saturday 08 December op F*ckers.

Lees meer

Wanna Be A Star

When Wannabe A Star and Miss B-Have step behind the decks, nobody knows what’s gonna happen in the next few hours. At first, the audience is puzzled, shocked. Is it a serious DJ set, or a stand up comedy routine? Is it strictly for the underground, or are they the next Spice Girls? Are they prototypes of the girl next door, or fashion-bitches from hell? Ze spelen donderdag 29 November op Little Sexmachine.

Lees meer

Armin van Buuren

With trance undergoing its much-hyped third renaissance ’ if you believe it had ever died ’ the boy Buuren, widely credited with creating the blueprint track for the genre, Blue Fear, at the tender age of 19, is at the forefront of the revolution to reclaim quality dance music. Speelt Saturday 01 December op Fabulous.

Lees meer

Goldie

(Afkomstig van dj/artiest) Als eerste superster van de breakbeat jungle beweging vulgariseerde Goldie drum and bass als een soort van muzikale expressie die net zo goed in de huiskamer zijn plaats vindt als techno dat deed in de jaren 90. Speelt Thursday 20 December op Star Warz.

Lees meer

Quince

Na zijn verbluffende album En vis ion op Delsin is het hard gegaan voor Quince. Speelt Saturday 29 December op Solid Grooves Future Edition.

Lees meer

Level Jay

BIOGRAFIE Leveljay (1978) is al meer dan 11 jaar bezig met deejayen. Speelt Saturday 22 December op Steve Bug.

Lees meer

Carl Craig

Carl Craig was a key player in Detroit techno’s second wave, following the futuristic lead of originators Derrick May and Juan Atkins, and eventually collaborating with May. Speelt Saturday 08 December op Planet Teleratio.

Lees meer

Dr Lektroluv

Dr Lektroluv is de Vlaamse electro dj met het groene masker. Speelt Friday 14 December op I Feel Luv.

Lees meer

Miss B-Have

When Wannabe a Star & Miss B-have step behind the decks nobody expects what's going to happen in the next few hours. Speelt Friday 14 December op Rauw.

Lees meer

Trish Van Eynde

Op 19 jarige leeftijd begon Trish van Eynde te mixen en haar eigen radio-show te presenteren. Ze stond er niet bij stil dat er toen nog geen vrouwelijke dj’s waren en zeker niet wat daarvoor dan wel de erden mocht zijn. Het enige dat belangrijk was dat dit haar ding was en dat ze niets anders wou doen. En dat is nog steeds zo! Speelt vrijdag 21 december op Push It Club.

Lees meer

Steven P

Khalil & Steven P twee rotterdamse dj’s met stijl! Beide maken zijn deel uit van organisatie “je weet toch”. Speelt Saturday 15 December op Deepmix Moscow.

Lees meer

Ante Perry

“Flashing Disco Sound”, zo zou men stijl kunnen omschrijven waarmee Ante Perry al snel een bekende figuur werd in de Duitse clubscene. Speelt Monday 07 July op Distortion.

Lees meer

Aux Raus

Aux Raus is de Amsterdamse techno punk band van Bastiaan Bosma en Luuk Bouwman. Speelt Friday 14 December op Rauw.

Lees meer

Guy Gerber

The man responsible for those ends of night moments on some of the most respected dance floors across the globe over the last twelve months is more than likely Guy Gerber. Speelt zaterdag 22 december op Planet Rose.

Lees meer

7 inch twins

The 7 Inch Twins make the 80’s happen again in the 21st century. Spelen Friday 21 December op 80s Verantwoord.

Lees meer

Danny Howells

In de overvloed aan DJs vandaag de dag zijn er maar weinig die echt boven het maaiveld uit steken. Speelt Monday 31 December op Dig Deeper.

Lees meer

Flow

Flow has been into music as long as he can remember. Speelt Friday 14 December op Club Krang.

Lees meer

Terry Toner

DJ en producer Terry Toner komt rechtstreeks uit de Nederlandse underground house scene. Speelt Saturday 29 December op Rex… Electronation live.

Lees meer

Miss Djax

Oprichtster van de nationaal en internationaal succesvolle Djax labels. Speelt Saturday 26 January op Awakenings.

Lees meer

Spliph

Op zijn 15e begonnen met draaien 12 jaar geleden nu eerst zoekende naar een stijl,wat lang heeft geduurd want Spliph vond veel mooi, techno, club, breakbeat en zelfs drum&bass, gekozen voor de meer groovy sounds deze draaide Spliph het liefst en deed het goed op de dansvloer. Speelt Wednesday 26 December op Rock n Rave Gala.

Lees meer

Karotte

KAROTTE aka Peter Cornely is een dj die zijn carriëre langzaam opbouwde door zorgvuldig jarenlang zijn skills en platenkeuze te verfijnen. Speelt Saturday 26 January op Awakenings.

Lees meer

Mike van Loon

Dutch DJ Mike Van Loon initially made contact with Hed Kandi’s label leader Mark Doyle in 2000 whilst he ran Future Unknown DJ booking agency. Speelt Monday 31 December op Framebusters NYE.

Lees meer


Rishi Bass

Amsterdam born Rishi Bass (real name Rishi Bhagwandin) started dj-íng in 1990 in a local club in Almere spinning hiphop and r&B. Speelt Wednesday 26 December op Saturdance.

Lees meer

Mathias Kaden

Mathias Kaden is for 11 years and counting a first-rate ‘turn-tablist’ in the recordrotation disciplines. For both training- and competitive exercises he utilizes the basics: 2 turntables, a mixer and painstakingly selected vinyl. Speelt Saturday 19 January op Bla Bla meets Boiler.

Lees meer

Chymera

Chymera hails originally from Cork and spent his formative musical years in Dublin, Ireland. Speelt Saturday 26 January op Rex.

Lees meer

Monokreck

Naam: Willem van de Kreeke Geboren 1 mei 1984 “Monokreck staat voor openminded house music, van glitchy microhouse tot deep techno en alles ertussenin. Speelt Saturday 19 January op Planet Rose Special.

Lees meer

Fedor Limjoco

Fedor Limjoco wordt op 7 december 1979 geboren in Den Haag. Speelt Saturday 29 December op Ice Meltdown 2007.

Lees meer

Jeroenski

Deze resident DJ van één van de meest succesvolle clubavonden, Housequake en Franchise, weet als geen ander een feest op gang te brengen met zijn groovy sound. Speelt Friday 04 January op Showtime.

Lees meer

Paul Elstak

In de tweede helft van de jaren negentig een van Neerlands meest bekende DJ’s en een pionier op het gebied van gabber en happy hardcore. Speelt Saturday 22 March op A Nightmare in Rotterdam.

Lees meer

Jørgensen

Jørgensen, half Danish half Dutch, has built up a steady reputation spinning rare deep house grooves with a latin touch. Speelt Saturday 05 January op Toolroom Knights.

Lees meer

Damian Keane

Damian Keane was born in Manchester in 1971, at a young age he moved to Holland, where he has been living eversince. Speelt Saturday 26 January op Awakenings.

Lees meer

San Proper

MUZIEKSTIJL: The U.S. Deephouse-sound vnl.., maar ook lounge in stijlen van Disco, Soulfunk-fusion, Triphop, Hip Hop e.a. verschillende stromingen zwarte muziek. Speelt vandaag, 3 januari, op Vreemde Nieuwjaarsborrel in Sugar Factory.

Lees meer


Juan Sanchez

Like many talented artists Juan developed an interest in music at a very young age and played in several rock bands. Speelt Saturday 19 January op Ableton Live.

Lees meer

Erick E

De wortels van zijn succes liggen in de Amsterdamse RoXY, één van de clubs waar hij jarenlang een recidency had vanaf het begin van de jaren negentig. Speelt Saturday 26 January op Suckers & Lollipops.

Lees meer

Melly Mel

Hij groeide op met soul, disco, pop en hiphop, maar werd tijdens het uitgaan in clubs als de iT, RoXY en Paradiso gegrepen door house. Speelt Friday 11 January op Bassline Old School Special.

Lees meer

Fierce Ruling Diva

Jeroen Flamman & Jeff ’ Abraxas’ Porter were two of the first House/Techno DJ’s in Holland. Speelt Saturday 09 February op The Beginning.

Lees meer

Justin Robertson

This strong shortsighted english is ones of the cornerstones of the club culture. Speelt Friday 11 January op Rauw.

Lees meer

Dave Lambert

Dave Lambert started out in 1990 with his own party concept in PARADOX (Antwerp/Belgium). Speelt Saturday 12 January op Versuz on Saturnights.

Lees meer

Jochen Miller

Jochen van der Steijn, beter bekend als DJ Jochen, ontwikkelde zijn interesse in dance- music in zijn jonge tienerjaren. Speelt Saturday 23 February op Trance Energy.

Lees meer


Dennis Ferrer

Sinds Dennis Ferrer in 2003 definitief internationaal doorbrak met de gigantische hit ‘Sandcastles’, kent de New Yorkse topdeejay een hels schema. Speelt Saturday 26 January op Leroy Styles Birthday Bash.

Lees meer

Melly Mel

Hij groeide op met soul, disco, pop en hiphop, maar werd tijdens het uitgaan in clubs als de iT, RoXY en Paradiso gegrepen door house. Speelt Thursday 17 January op Riot.

Lees meer

Deg

DEG is internationaal niet alleen bekend als DJ, maar ook als producer. Speelt Saturday 19 January op Marco Bailey.

Lees meer

Buzz Fuzz

Het is 1987 wanneer Buzz Fuzz samen met kleuterschoolmaatje Champ-e-on achter de draaitafels duikt in discotheek de Zorba in Amsterdam. Speelt zaterdag 02 februari op The First XXL.

Lees meer

Pole Folder

Benoit Franquet started out his musical career at the age of 5, starting out by learning to play the trumpet and guitar before later learning the art of composition that lead him to perform within a symphony orchestra, also playing in brass ensembles on regular occasion. Speelt Friday 25 January op Hush Clubbing / Peoples.

Lees meer


All Round Mr Wix

Mr Wix’ allround style, waarmee hij alles van hiphop tot broken beats draait, heeft hem een bekend gezicht in het Amsterdamse clubcircuit bezorgd. Speelt zondag 2 maart op Latin Village.

Lees meer


Ryan Marciano

Ryan Marciano heeft een specialistisch oor voor de kwaliteit van muziek. Hij draait vanavond op Sappig.

Lees meer

Miss Melody

DJ Miss Melody is in Nederland bekend geworden als organisator van de fameuze Salinas feesten op Salinas in Scheveningen. Speelt Saturday 23 February op Dance Amp presents: Exclusive beats & lights.

Lees meer


Richie Hawtin overdenkt tien jaar Minus

Tien weken stilte voor de storm

Het jaar 2008 is wederom een prettig jaar voor de internationale technoscene. Dit jaar is het precies tien jaar geleden dat Richie Hawtin het inmiddels befaamde label 'Minus' begon. Hij blikt terug - en vooruit - op tien jaar Minus met tien weken stilte.

Lees meer

Vive la Fête

Deze groep graaft in haar zoete herinneringen naar de onbevangen popsound van twintig jaar terug, maar put haar inspiratie zonder enige gene uit de tachtiger electro-sound. Speelt Saturday 09 February op Vive La Fête.

Lees meer

Damian Keane

Damian Keane werd geboren in Manchester in 1971. Speelt Saturday 02 February op Communication invites Treshold.

Lees meer

Maestro

DJ Maestro is Martijn Barkhuis (Groningen, 1970). Speelt Sunday 17 February op Cava Club.

Lees meer

Gizmo

Real Name: Ferry Salee Speelt Saturday 02 February op Multigroove Elementenstraat Reunion.

Lees meer

Baba

Hardcore, hardstyle, hardtrance, jump, oldschool, techno, trance. Speelt Saturday 01 March op Oldstyle Phantoms.

Lees meer


Marcel Woods

Sinds hij in 2002 serieus aan zijn carrière is gaan werken, is het één groot gekkenhuis op het Eindhovense hoofdkwartier van Marcel Woods. Speelt Saturday 23 February op Trance Energy.

Lees meer

Sandy Rivera

"Het hele album is 100% samplevrij. Speelt Saturday 16 February op Freakend XL.

Lees meer

Miss Melody

DJ Miss Melody is in Nederland bekend geworden als organisator van de fameuze Salinas feesten op Salinas in Scheveningen. Speelt Saturday 23 February op Dance Amp presents: Exclusive beats & lights.

Lees meer

San Proper

San Proper is een zeer gerespecteerd dj in de Amsterdamse underground club scene. Speelt Friday 15 February op Rush Hour 'Life is Life'.

Lees meer

Melly Mel

Hij groeide op met soul, disco, pop en hiphop, maar werd tijdens het uitgaan in clubs als de iT, RoXY en Paradiso gegrepen door house. Speelt Thursday 14 February op Riot.

Lees meer

Saint

Name: Saint Sinke Home: Eindhoven Speelt Saturday 23 February op Metatron.

Lees meer

TLP

In zijn jonge jaren kocht TLP regelmatig vynilplaten. Speelt Thursday 14 February op Student Night.

Lees meerSteven Quarré

"What the f * ck is dit", dacht Steven terug in 1991. Speelt Saturday 23 February op Hed Kandi - Winter Ball.

Lees meer

Jamie Lie A Kwie

Jamie Lie A Kwie (22 jaar oud) is altijd al geïnteresseerd in muziek. Speelt Thursday 21 February op Platform.

Lees meer

Gui Boratto

Born in 1974 in São Paulo Brazil, Gui Boratto, architect, musician, composer and producer initiated his career in the advertising sector in 1993. Speelt Tuesday 29 April op Full Spectrum.

Lees meer

Jørgensen

Jørgensen, half Danish half Dutch, has built up a steady reputation spinning rare deep house grooves with a latin touch. Speelt Saturday 23 February op In Vuur En Vlam.

Lees meer


Jean

Zoals we allemaal weten begon Jean eind jaren tachtig zijn carrière als Nederlands kampioen scratchen. Speelt Saturday 23 February op Trance Energy.

Lees meer

Gregor Salto

We kennen hem natuurlijk allemaal van de smashing zomerhit ‘Can’t stop playing’ van vorig jaar, maar Gregor Salto was er al veel vroeger bij: op zijn veertiende produceerde hij er al op los met behulp van zijn vaders Commodore Amiga. Speelt Sunday 24 February op Salsalounge.

Lees meer

Allan Siades

Rotterdamse techhouse producer, brengt platen uit op Smoke Records. Speelt Friday 07 March op Magnitude Sessions.

Lees meer

Jens Holmes

Al van jongs af aan is Jens Holmes gebeten door de muziekmicrobe. Speelt Saturday 08 March op Cherry Moon Resident Night.

Lees meer

Steve Rachmad

Het beste dat Nederland op technogebied te bieden heeft is nog altijd zonder enige twijfel Steve Rachmad. Speelt Saturday 01 March op Stereohead.

Lees meer

Darko Esser

Darko Esser komt binnenkort weer met een behoorlijke reeks releases (onder meer op Josh Wink’s Ovum) en is net nieuw label Synergie gestart met Benny Rodrigues en Waren Fellow. Met zijn piekfijne smaak kan je van hem een aantal vooruitstrevende klappers verwachten. Speelt Saturday 08 March op Knock Out.

Lees meer

Felix da Housecat

Op zijn vijftiende stapte Felix da Housecat (Felix Stallings Jr. Speelt Saturday 01 March op Nope is Dope.

Lees meer

Mr C

There’s way to much to put into a Mr. Speelt Saturday 08 March op The Beatclub.

Lees meer

Eric van Kleef

Eric van Kleef, geboren en getogen in Arnhem, komt voor het eerst in aanraking met het fenomeen radio bij de lokale omroep. Speelt Sunday 23 March op Easter Dance Event.

Lees meer

Mike Ravelli

Mike Ravelli werd geboren op 17 december 1983 in Haarlem, Nederland. Speelt Saturday 05 April op Eye on the Future.

Lees meer

Armin van Buuren

Armin van Buuren (Leiden, 25 december 1976) is een Nederlandse trance-dj en producer die vooral Trance maakt, en optreedt op grote dance evenementen. Speelt Friday 18 April op Armin Only.

Lees meer

Ramchez

Amsterdamse techno dj, maakt deel uit van organisaties Lofar en Redevice. Speelt Friday 14 March op Get Perlonized.

Lees meer

Serom

Geboren en getogen in Lille (Frankrijk), SeRom is een multi-discipline DJ: Hij is een "party dj" die spelen dan van zijn zwarte muziek wereld, het spinnen in veel clubs (Resident @ Cafe d'Anvers, Club Zoo, Duplex , Netwerk . Speelt Thursday 13 March op Thursdays Specials.

Lees meer


Roog

Zijn liefde voor house weerhield Roog er niet van in de jaren negentig tussen zijn dj-gigs door een studie rechten af te ronden. Speelt Saturday 15 March op Framebusters.

Lees meer

Funk d'Void

‘I am Sir Nose D’Voidoffunk/I have always been devoid of funk/I shall continue to be devoid of funk,’ sang Parliament main man George Clinton on 1977’s seminal ‘Funkentelechy Vs. Speelt Saturday 26 April op Puta Madre.

Lees meer

Fraulein Z

Fraulein Z is resident en het creatieve brein achter Nederlands nieuwste hippe electro-techno Club ‘Herr Zimmerman’, gelegen in een prachtige underground voelende locatie in Rotterdam. Speelt Saturday 29 March op Tony Rohr.

Lees meer

Laurent Garnier

Er zijn maar weinig artiesten die zo bepalend zijn geweest voor de ontwikkeling van elektronische dansmuziek als de Parijzenaar. Speelt Friday 14 March op Soirée Garnier.

Lees meer

Cuzco

Cuzco had het geluk te beschikken over een muziekleraar als een vader als hij opgroeide. Speelt Monday 05 May op Free2Dance.

Lees meer


Gregor Salto

We kennen hem natuurlijk allemaal van de smashing zomerhit ‘Can’t stop playing’ van vorig jaar, maar Gregor Salto was er al veel vroeger bij: op zijn veertiende produceerde hij er al op los met behulp van zijn vaders Commodore Amiga. Speelt Sunday 23 March op Latin Lovers.

Lees meer

Sidney Samson

Met recht één van de meest geboekte DJ’s van dit moment. Speelt Friday 21 March op Eclectic Fantastic.

Lees meer

Deg

DEG is internationaal niet alleen bekend als DJ, maar ook als producer. Speelt Saturday 22 March op Spring Sessions.

Lees meer

Rubywax

Rubywax is de resident en uitvinder van GLDJS en de bijbehorende GLDJS draaistijl. Speelt Friday 21 March op Girls Love DJs.

Lees meer

Spinvis

Spinvis is de eenmansband van Erik de Jong (Spijkenisse, 2 februari 1961). Speelt Saturday 12 April op Spinvis & Eric Vloeimans - Middagshow .

Lees meer

Aron Friedman

Geboren in 1979 heeft deze artiest gewoond in plaatsen variërend van België tot de Verenigde Staten, maar uiteindelijk vestigde zich in Amsterdam, waar hij begon te mixen in 1999, en feesten promoten in 2000. Speelt Friday 21 March op Vendredi.

Lees meer

Silvahfonk

It all started in 1990, with the Drum’n’Bass of M-Beat & Remarc, Goldie, Prodigy, SL2 and Roni Size. Speelt Saturday 05 April op IChiOne presents Subversive Renaissance 20.

Lees meer


Acid Junkies

Acid Junkies is a dance act from The Netherlands. Speelt Saturday 29 March op Groove Factory.

Lees meer

KC the Funkaholic

Kees Heus was born on the 26th of June 1965 in Rozenburg (near Rotterdam). Speelt Friday 28 March op Via Brasil.

Lees meer

Jip Deluxe

De diepgewortelde passie voor muziek, het verkennen van grenzen, creatief mixen en de energie van elke gig: dat is waar Jip Deluxe het voor doet. Speelt Sunday 30 March op Villa Achterdeur.

Lees meer

Joris Voorn

Joris Voorn maakt al sinds zijn eerste releases in 2002 furore met zijn techno sound. Speelt Saturday 29 March op Cultures.

Lees meer

Aphrodite

Toen de Engelsman Aphrodite eind jaren tachtig begon met draaien en produceren stond Drum ’n Bass nog in de kinderschoenen. Speelt Friday 28 March op Major League.

Lees meer

James Holden

Holden is zonder twijfel een van de meest gewaardeerde artiesten wereldwijd. Speelt Saturday 10 May op Awakenings.

Lees meer

Nagoom

The minute he heard Underworld's "Born Slippy", Marc van der Staak knew that his passion was music and therefore he started his musical career as a salesman working in the biggest single selling record store of Holland. Speelt Saturday 26 April op Hard Nature.

Lees meer

Dan Stezo

Biography Dan Stezo was first introduced to the art of MC-ing when he started “coppin’” Hiphop tapes at the tender age of 10. Speelt Friday 11 April op Spektrum XL.

Lees meer

Juan Sanchez

Like many talented artists Juan developed an interest in music at a very young age and played in several rock bands. Speelt Saturday 05 April op Stereohead.

Lees meer


Estroe

Niet iedereen die op haar platen danst realiseert zich dat er een gediplomeerde verpleegkundige achter de draaitafels staat. Speelt Saturday 05 April op Earth.

Lees meer

Afrojack

Een van de nieuwe upcoming latin/house djs in Nederland. Speelt Friday 04 April op Latin Lovers meets Big & Dirty.

Lees meer

Santito

Vier jaar geleden Santito (Klaas Hilverda) begon zijn Sorobon Dance partijen in Amsterdam. Speelt Tuesday 29 April op Houseplay.

Lees meer

Remy

Bij de oude garde zal zijn naam als muziek in de oren klinken. Speelt Friday 11 April op Bang.

Lees meer

Freek Fabricius

Freek Fabricius staat garant voor smerige sets in nog viezere kelders. Speelt Saturday 19 April op Bar Weinig.

Lees meer

Sunnery James

Sunnery James is known by his funky, groovy, percussive and electric house sounds, that he brings to the crowd on a fancy way. Speelt Saturday 12 April op Looks.

Lees meer


Sidney Samson

Met recht één van de meest geboekte DJ’s van dit moment. Speelt Friday 11 April op Nopeisdope.

Lees meer

Serge

Serge is the owner of Clone. Speelt Friday 11 April op Clone We Are.

Lees meer

Steven Quarré

"What the f * ck is dit", dacht Steven terug in 1991. Speelt Saturday 19 April op Hed Kandi.

Lees meer

Martin Buttrich

Martin Buttrich is een van de grote cross-over artiesten van het moment en weet een mooie mix te vinden tussen house, minimal, Detroit en techno. Speelt Thursday 17 April op Static.

Lees meer

Ryan Marciano

Ryan Marciano heeft een specialist voor het oor van de kwaliteit van muziek. Speelt Saturday 19 April op Latin Lovers.

Lees meer

Dubfire

Dus u denkt dat u weet alles over Deep Dish? Denk nog eens . Speelt Tuesday 29 April op ClockWrks.

Lees meer

Scot Project

Scot Project is een van die zeldzame artiesten wiens sound altijd en overal duidelijk te herkennen is. Speelt Saturday 12 July op Dance Valley.

Lees meer

Marc Benjamin

Marc Benjamin is een upcoming groove/techhouse dj, vaak te vinden op de Nope is Dope feesten. Speelt Thursday 17 April op Franchise.

Lees meer

Miss Wendy

Progressive DJ, ook bekend als Miss 909. Speelt Saturday 05 July op Ground Zero.

Lees meer

Erick E

De wortels van zijn succes liggen in de Amsterdamse RoXY, één van de clubs waar hij jarenlang een recidency had vanaf het begin van de jaren negentig. Speelt Saturday 26 April op Champions of Sound.

Lees meer

Larry Tee

Larry Tee (Lawrence Thom geboren op 12 oktober 1967) is een DJ, club initiatiefnemer en muziek producent die bedacht het woord Electroclash en heeft geholpen de loopbanen van dergelijke artiesten als Scissor Sisters, Fischerspooner, RuPaul, Perziken en Avenue D, onder Anderen. Speelt Wednesday 30 April op God Save The Queen.

Lees meer

Eelke Kleijn

Eelke is al jarenlang in de ban van science fiction (o. Speelt Tuesday 29 April op Friendship.

Lees meer


Sunnery James

Sunnery James is known by his funky, groovy, percussive and electric house sounds, that he brings to the crowd on a fancy way. Speelt Thursday 24 April op Franchise.

Lees meer

Marco Bailey

Marco Bailey is gekend om zijn energieke technosets die over de hele wereld op veel gejuich onthaald worden. Speelt Saturday 24 May op Marco Bailey.

Lees meer

Fraulein Z

Fraulein Z is resident en het creatieve brein achter Nederlands nieuwste hippe electro-techno Club ‘Herr Zimmerman’, gelegen in een prachtige underground voelende locatie in Rotterdam. Speelt Tuesday 29 April op Amnesia World Tour.

Lees meer

Erick E

De wortels van zijn succes liggen in de Amsterdamse RoXY, één van de clubs waar hij jarenlang een recidency had vanaf het begin van de jaren negentig. Speelt Saturday 26 April op Champions of Sound.

Lees meer

Lucien Foort

Lucien Foort’s muzikale kennis is breed onderbouwd; zo bracht hij acht jaar door op de muziekschool, en ging op zijn veertiende voor het eerst als dj aan de slag. Speelt Tuesday 29 April op Royal Dance Event.

Lees meer

Joshua Walter

Opgegroeid met de Caribische passie voor muziek plus een flinke dosis Nederlandse gedrevenheid is Joshua Walter hard op weg om zijn naam te vestigen. Speelt Wednesday 30 April op Sappig.

Lees meer


Deg

DEG is internationaal niet alleen bekend als DJ, maar ook als producer. Speelt Saturday 03 May op Tiefschwarz.

Lees meer

Rubywax

Rubywax is de resident en uitvinder van GLDJS en de bijbehorende GLDJS draaistijl. Speelt Saturday 10 May op Girls Love DJs.

Lees meer

Joris Voorn

Joris Voorn maakt al sinds zijn eerste releases in 2002 furore met zijn techno sound. Speelt Friday 09 May op Green Labelnight.

Lees meer


Magda

(Afkomstig van dj/artiest) Over the last few years, Magda has had a growing involvement in the legendary Minus label from Windsor, Ontario founded by Richie Hawtin, and her profile as a DJ and producer has grown exponentially. Speelt Saturday 17 May op Magda.

Lees meer

Roog

Zijn liefde voor house weerhield Roog er niet van in de jaren negentig tussen zijn dj-gigs door een studie rechten af te ronden. Speelt Monday 05 May op Free2Dance.

Lees meer

Denny D

Denny's muzikale leven begon toen hij een jonge skateboardkid en luisterde naar hiphop, punk en ging naar een heleboel concerten met de bang click. Speelt Thursday 08 May op Diffusion presents Drum 'n' Bass .

Lees meer

Benny Rodrigues

Benny Rodrigues is een van de meest veelzijdige DJ's van Nederland. Speelt Saturday 10 May op Musica Republica.

Lees meer

Dan Stezo

Biography Dan Stezo was first introduced to the art of MC-ing when he started “coppin’” Hiphop tapes at the tender age of 10. Speelt Saturday 10 May op Musica Republica.

Lees meer

Benny Rodrigues

Benny Rodrigues is een van de meest veelzijdige DJ's van Nederland. Speelt Saturday 10 May op Musica Republica.

Lees meer

Jean

Zoals we allemaal weten begon Jean eind jaren tachtig zijn carrière als Nederlands kampioen scratchen. Speelt Saturday 10 May op Gorgeous.

Lees meer

TLP

In zijn jonge jaren kocht TLP regelmatig vynilplaten. Speelt Saturday 17 May op Resident Night.

Lees meer

Erick E

De wortels van zijn succes liggen in de Amsterdamse RoXY, één van de clubs waar hij jarenlang een recidency had vanaf het begin van de jaren negentig. Speelt Saturday 17 May op Sneakerz Festival.

Lees meer

M-Cécile

Na het bespelen van piano en djembé werd het tijd voor M-Cécile om de draaitafels onder handen te nemen. Speelt Friday 13 June op Classics.

Lees meer

Erick E

De wortels van zijn succes liggen in de Amsterdamse RoXY, één van de clubs waar hij jarenlang een recidency had vanaf het begin van de jaren negentig. Speelt Saturday 17 May op Sneakerz Festival.

Lees meer

Robert Feelgood

Waarom gaan mensen naar clubs en discotheken? Om te socialisen met vrienden, bekenden en onbekenden. Speelt Saturday 17 May op Superstars.

Lees meer

Miss Monica

Iedereen kent uiteraard haar eigen succesvolle avond in de Off Corso onder deze naam. Speelt Saturday 24 May op I Love Housemusic.

Lees meer


Daniel Stefanik

Samen met Matthias Tanzmann runt hij de vermaarde labels Moon Harbour en Cargo Edition, die tot de beste en meest vernieuwende kopstukken in de industrie behoort. Speelt Saturday 12 July op Source Festival.

Lees meer

Benny Rodrigues

Benny Rodrigues is een van de meest veelzijdige DJ's van Nederland. Speelt Saturday 24 May op Next Generation.

Lees meer

Martin Buttrich

Martin Buttrich is een van de grote cross-over artiesten van het moment en weet een mooie mix te vinden tussen house, minimal, Detroit en techno. Speelt Saturday 07 June op Earth.

Lees meer

Afrojack

Een van de nieuwe upcoming latin/house djs in Nederland. Speelt Saturday 24 May op Next Generation.

Lees meer

Kabale und Liebe

Kabale und Liebe is van oorsprong een Bredase dj, maar hij is vooral bekend geworden als producer. Speelt Saturday 07 June op Free Your Mind.

Lees meer

Lucien Foort

Lucien Foort’s muzikale kennis is breed onderbouwd; zo bracht hij acht jaar door op de muziekschool, en ging op zijn veertiende voor het eerst als dj aan de slag. Speelt Saturday 07 June op Free Your Mind.

Lees meer

Erick E

De wortels van zijn succes liggen in de Amsterdamse RoXY, één van de clubs waar hij jarenlang een recidency had vanaf het begin van de jaren negentig. Speelt Friday 30 May op 4 Years Anniversary.

Lees meer

Sunnery James

Sunnery James is known by his funky, groovy, percussive and electric house sounds, that he brings to the crowd on a fancy way. Speelt Friday 30 May op 4 Years Anniversary.

Lees meer


Tettero

Gijs Tettero is 20 jaar, geboren in Den Haag, getogen in Hillegom en timmert nu behoorlijk aan de weg vanuit Amsterdam. Speelt Saturday 31 May op Club Cult.

Lees meer

Derrick May

Derrick May uit Detroit is een van de Architecten van techno. Speelt Saturday 07 June op Free Your Mind.

Lees meer

Roog

Zijn liefde voor house weerhield Roog er niet van in de jaren negentig tussen zijn dj-gigs door een studie rechten af te ronden. Speelt Saturday 07 June op Free Your Mind.

Lees meer

Martine

Als de berg niet naar Martine komt dan. Speelt Saturday 07 June op Free Your Mind.

Lees meer

Miss Melody

DJ Miss Melody is in Nederland bekend geworden als organisator van de fameuze Salinas feesten op Salinas in Scheveningen. Speelt Sunday 15 June op Unique on the Beach.

Lees meer

Juan Sanchez

Like many talented artists Juan developed an interest in music at a very young age and played in several rock bands. Speelt Saturday 07 June op Free Your Mind.

Lees meer

Phil Horneman

Wicked Jazz Sounds wordt georganiseerd door dj Phil Horneman en Manne van der Zee. Speelt Saturday 12 July op Dance Valley.

Lees meer

Rob Boskamp

Sinds de opkomst van het genre dance is Rob Boskamp daarin zowel voor als achter de schermen actief. Speelt Saturday 07 June op EC Beatz.

Lees meer

Joey Negro

Dave Lee is the real name of the DJ, remixer, artist, writer and producer most of us know as – Joey Negro. Speelt Saturday 02 August op Loveland Festival.

Lees meer

kode9

De Brit Steve Goodman alias Kode9 is niet alleen één van de meest prominente dubstep-producers, hij runt ook het toonaangevende Hyperdub-label en je zou hem zelfs de ideoloog van de stroming kunnen noemen. Speelt Monday 23 June op Viral Radio Festival.

Lees meer

Eric Nouhan

Eric is een van de echte pioniers van de housemuziek in nederland. Speelt Saturday 21 June op Sluiting Waakzaamheid; Last chance to Dance.

Lees meer

Jean

Zoals we allemaal weten begon Jean eind jaren tachtig zijn carrière als Nederlands kampioen scratchen. Speelt Saturday 21 June op Beach Dance 4th Edition.

Lees meer

Fred Nasen

Fred Nasen started his dj career in the early 90’s with residencies at the (in)famous ‘At The Villa’ parties , Balmoral after club (Ghent) and the H20 club. Speelt zaterdag 5 juli op Beats of Love.

Lees meer

Marcello

Dj Marcello is de ultieme personificatie van waar een professionele dj voor staat. Speelt Saturday 14 June op Generations of Love.

Lees meer

CJ Bolland

Christian Jay Bolland (18 juni 1971) is een producer en remixer van elektronische muziek van Engelse afkomst. Speelt Saturday 12 July op Dance Valley.

Lees meer

Alexander Koning

Alexander koning is the owner of TRANCENTRAL RECORDSTORE in Haarlem (Netherlands) and founder of several labels like Bassethound, Dolls, Madnurse and Badgirls . Speelt Saturday 02 August op Loveland Festival.

Lees meer

Joachim

Naast een aanstormend talent als dj is Joachim Marijnen ook al een aantal jaren de drijvende kracht achter de Sound Architecture feesten. Speelt Friday 20 June op Push It Club.

Lees meer

Bastian

Vier jaar na de laatste release, Bastian is het doorbreken van de stilte met een nieuw album genaamd 'IV', ook te zijn vrijgegeven door Supertracks Records. Speelt Saturday 21 June op Beach Dance 4th Edition.

Lees meer

kode9

De Brit Steve Goodman alias Kode9 is niet alleen één van de meest prominente dubstep-producers, hij runt ook het toonaangevende Hyperdub-label en je zou hem zelfs de ideoloog van de stroming kunnen noemen. Speelt Monday 23 June op Viral Radio Festival.

Lees meer

Carlos Rios

Carlos Rios was born in 1971 in Chile. Speelt Saturday 28 June op Audio Shock Festival 2008.

Lees meer

Ellen Allien

Ellen Allien ’ DJ, BPitch Control label founder, manager, producer. Speelt Thursday 03 July op 5 days off.

Lees meer

Pitto

Brent Roozendaal en Pitto komen uit de Achterhoek en timmeren al heel wat jaren aan de weg. Speelt Saturday 05 July op Have A Nice Day.

Lees meer

Funk d'Void

‘I am Sir Nose D’Voidoffunk/I have always been devoid of funk/I shall continue to be devoid of funk,’ sang Parliament main man George Clinton on 1977’s seminal ‘Funkentelechy Vs. Speelt Friday 27 June op Drift Summertime Editie .

Lees meer

Rush

DJ Rush (januari 1970, Chicago) (pseudoniem van Isaiah Major Rush en is ook wel bekend onder de namen Major Rush en Russian Roulette) is een Amerikaanse dj. Speelt Saturday 23 August op Mysteryland.

Lees meer

Cosmic Force

This name represents what his music stands for: a Cosmic Force! During his live performances, Cosmic Force only uses the pure sound of analogue equipment. Speelt Saturday 05 July op Free Funk.

Lees meer

Erick Morillo

Erick Morillo, house music producer, DJ, record label owner, and admitted former male gigolo, joined the New York house scene after getting involved with the group Reel 2 Reel, but his first production collaboration “Muevelo,” was with reggae artist the General in 1992. Speelt Saturday 19 July op Extrema Outdoor.

Lees meer


Partyraiser

DJ Partyraiser (echte naam: Wesley van Swol) is een Nederlandse dj die vooral Hardcore en Darkcore draait. Speelt Friday 04 July op Pure Hardstyle presents Bad Habitz - FerZ b.day .

Lees meer

Darkraver

The Darkraver begon zijn carrière als swingbeat dj in Scheveningen. Speelt Friday 04 July op Pure Hardstyle presents Bad Habitz - FerZ b.day .

Lees meer

Speedy J

Speedy J (echte naam - Jochem Paap), is een Nederlandse technoproducer uit Rotterdam. Speelt Sunday 06 July op 5 days off.

Lees meer

Sander Hucke

Geboren en getogen in Heemstede, nu woonachtig in Haarlem (naast Amsterdam) sinds 1992. Speelt Saturday 02 August op Loveland Festival.

Lees meer

Christian Smith

De weg naar Smith’s tech-house-succes is een lange geweest. Speelt Saturday 12 July op Dance Valley.

Lees meer

TJ Kong

TJ Kong aka Max 404 is een producer uit Eindhoven. Speelt Sunday 06 July op Free Funk.

Lees meer

Stephan Bodzin

"Authenticity is everything - without it everything would appear to be nothing more than a hollow shell", says someone who has found himself at the centre of the international techno scene since 2006. Speelt Saturday 19 July op Extrema Outdoor.

Lees meer

Alex Under

De diepste zin van 'collage', gedefinieerd door Max Ernst, is de algemene toepassing van Arthur Rimabaud 'delirium': "Ik heb me gewend tot eenvoudige hallucinatie; zag ik heel bewust een moskee in plaats van een fabriek, een drummer van de school uitgevoerd door Engelen, rijtuigen op de snelwegen van de hemel, een salon op de bodem van een meer: monsters, mysteries, een vaudeville poster verhoging verschrikkingen voor mijn ogen ". Speelt Saturday 30 August op Voltt Loves Summer.

Lees meer


Frankie Knuckles

Revered as the ‘Godfather Of House,’ Frankie Knuckles’ career encompasses significant roles in Dance music history from the years pre-dating the Disco explosion of the mid-70’s through the present. Speelt Saturday 02 August op Loveland Festival.

Lees meer

David Guetta

David Guetta maakte halverwege de jaren tachtig in Parijse gayclubs naam als acid-house en hiphop dj, maar brak tien jaar later pas echt door als een van de sleutelfiguren in het Franse nachtleven als promotor van clubavonden in hotspots als Folies Pigalle en Les Bains. Speelt Saturday 23 August op Mysteryland.

Lees meer

Estroe

Niet iedereen die op haar platen danst realiseert zich dat er een gediplomeerde verpleegkundige achter de draaitafels staat.

Lees meer

Lex Empress

Lex Empress is what you called born with talent. Speelt Saturday 02 August op Loveland Festival.

Lees meer

Miss Monica

Iedereen kent uiteraard haar eigen succesvolle avond in de Off Corso onder deze naam. Speelt Friday 18 July op Houseware.

Lees meer

Sander Kleinenberg

DJ/ producer Sander Kleinenberg is in het nieuwe millennium een van de snelst stijgende sterren in het Nederlandse dance-circuit, vooral ook buiten onze landgrenzen. Speelt Saturday 02 August op Loveland Festival.

Lees meer

Play Paul

Alias van Paul De Homem-Christo, een Franse producer. Speelt Saturday 19 July op Extrema Outdoor.

Lees meer

Galen Behr

Galen Behr, ook bekend als Passiva en Ava Mea, heeft duidelijk al verdiende zijn plaats in de trance scene. Speelt Saturday 20 September op Summerlake.

Lees meer

Surgeon

Birmingham techno artist Anthony Child has rapidly built a solid and, to a certain extent, innovative catalog of minimal dancefloor techno since his Surgeon releases began appearing in 1991. Speelt Saturday 23 August op Mysteryland.

Lees meer

Marcel Woods

Sinds hij in 2002 serieus aan zijn carrière is gaan werken, is het één groot gekkenhuis op het Eindhovense hoofdkwartier van Marcel Woods. Speelt Saturday 09 August op Gigadance.

Lees meer

Giorgos Gatzigristos

Giorgos Gatzigristos, geboren in 1979, woont in Nijmegen - De Nederland, zijn hele leven. Speelt Saturday 26 July op Technovision.

Lees meer

Makcim

Samen met El-P (niet de Amerikaanse rapper, nee) en Minidell organiseert Maxim Donskoi alias Makcim de Minimal Eindhoven-feesten. Speelt Saturday 02 August op Welcome To The Future.

Lees meer

Tundra

Geboren en getogen in het hoge arctische Canada, Toendra verhuisde naar Hollywood Californië in 1994 verder te zetten zijn muzikale belangen. Speelt Saturday 16 August op Commu//nication meets Manual.

Lees meer

The Field

Sinds monstervet album From Here We Go To Sublime (Kompakt) is The Field (De Zweed Axel Willner) iemand die je in de gaten moet houden. Speelt Friday 25 July op 10 days off.

Lees meer

Cosmic Gate

Vorsprung Durch Technik (or ‘Advantage through technology’ in English) pretty much sums up the typical German stereotype. Speelt Saturday 20 September op Summerlake.

Lees meer

Rene Amesz

De tijd van ‘talentvolle nieuwkomer’ is voor hem inmiddels voorbij. Speelt Saturday 23 August op Mysteryland.

Lees meer

Galen Behr

Galen Behr, ook bekend als Passiva en Ava Mea, heeft duidelijk al verdiende zijn plaats in de trance scene. Speelt Saturday 20 September op Summerlake.

Lees meer

The Glimmers

Het Belgische duo The Glimmers bestaat uit Mo Becha en David Fourqaert, al sinds de dagen van de disco, new-beat en acid vooraanstaande leden van de Belgische dance-scene. Speelt Monday 28 July op 10 days off.

Lees meer

Eric Sneo

Electronic music is a mirror of the soul, as well as a reflection of energy! When he was young, Eric Sneo already started learning instruments like drums, piano, and accordion. Speelt Saturday 13 September op A.S.S. techno event.

Lees meer

Cuzco

Cuzco had het geluk te beschikken over een muziekleraar als een vader als hij opgroeide. Speelt Saturday 13 September op Lipgloss.

Lees meer

Shapeshifter

Chosen “best upcomming dj” at the dutch dnb awards 2002. Speelt Friday 22 August op Strictly 45's.

Lees meer

Shawn Rubens

On the 19th of January 1979, Ruben Overdulve a. k.a. Shawn Rubens was born in Rotterdam, the Netherlands. Performs Saturday 16 August on Detour en Kinq minifestival.

Lees meer

Erick E

De wortels van zijn succes liggen in de Amsterdamse RoXY, één van de clubs waar hij jarenlang een recidency had vanaf het begin van de jaren negentig. Speelt Saturday 02 August op Loveland Festival.

Lees meer

Dr Lektroluv

Dr Lektroluv is de Vlaamse electro dj met het groene masker. Speelt Saturday 23 August op Mysteryland.

Lees meer

Jeffrey T

"Groove" DJ, vaste gast op afterparties en in de Lexion. Speelt Saturday 09 August op FFWD 2008 After Party PURE ! Morning Mission.

Lees meer

Lex Empress

Lex Empress is what you called born with talent. Speelt Saturday 23 August op Mysteryland.

Lees meer

San

When you like a dj and producer that plays and writes music with lots of energy, breakbeat or 4/4, aggressive basslines and lots of percussion, SAN suites the job perfectly. Speelt Saturday 20 September op Summerlake.

Lees meer

Jordi Bouman

Although Jordi Bouman is still a pretty young artist, he can already speak of a promising career and a decent past as artist/DJ. Speelt Sunday 10 August op Splash @ the beach.

Lees meer

Zany

Dj zany is een veteraan in de dancescene, met meer dan tien jaar draai-ervaring. Speelt Saturday 23 August op Mysteryland.

Lees meer


Quintin

In 1997 raakt Quintin geïnteresseerd in housemuziek als hij het televisieprogramma ‘TMF the Dj’s’ op de Nederlandse muziekzender TMF kijkt. Speelt Saturday 13 September op Lipgloss.

Lees meer

Surgeon

Birmingham techno artist Anthony Child has rapidly built a solid and, to a certain extent, innovative catalog of minimal dancefloor techno since his Surgeon releases began appearing in 1991. Speelt Saturday 23 August op Mysteryland.

Lees meer

Jochen Miller

Jochen van der Steijn, beter bekend als DJ Jochen, ontwikkelde zijn interesse in dance- music in zijn jonge tienerjaren. Speelt Saturday 23 August op Mysteryland.

Lees meer

Dax & Clockwork

Het duo Dax & Clockwork heeft onlangs nog op Dance Valley en 5 Days Off opgetreden. Speelt Saturday 30 August op Rex ... Electronation live.

Lees meer

Tiësto

Platenmakende Bredaase trance- en techno-deejay, die onder de naam Gouryella in 1999 een grote internationale hit scoort en vervolgens als DJ Tiësto uitgroeit tot een van de bekendste DJ’s ter wereld. Speelt Saturday 23 August op Mysteryland.

Lees meer

Dans le Rock

Dans Le Rock is een collectief dat het juiste midden zoekt tussen rock en electro. Speelt Saturday 06 September op Valtifest.

Lees meer

Born to Funk

Producersduo Born To Funk bestaat uit Ferdinand Lijnkamp en Mattijs Muller. Speelt Saturday 30 August op Housequake.

Lees meer

Shawn Rubens

On the 19th of January 1979, Ruben Overdulve a. Speelt Friday 29 August op Zinloos Geluid.

Lees meer


Reece

Sinds het begin van het millennium, DJ Reece heeft een reputatie als een van Nederland's meest delicate blenders van house en tech-house. Speelt Saturday 23 August op Rekorder.

Lees meer

Soul Phonic

From the moment that Belgium dj & producer Ben. Speelt Saturday 06 September op Laundry Day.

Lees meer

Bor

Style: Acid, Techno and Tekno Best Party’s: 1. Speelt Saturday 30 August op Orkapot - Open Oor Festival.

Lees meer

Born to Funk

Producersduo Born To Funk bestaat uit Ferdinand Lijnkamp en Mattijs Muller. Speelt Saturday 30 August op Housequake.

Lees meer

Baggi Begovic

Ajdin Begovic, ook wel bekend als Dj Baggi Begovic en een van de meest toegewijde Nederlandse kunstenaars. Speelt Saturday 30 August op Crème de la Crème.

Lees meer

DD King

Thunderpussy en DD King biografie: ‘Zoals de meesten van jullie wel weten komen we uit Rotterdam en zijn we ooit als grap begonnen in Nighttown café. Speelt Sunday 14 September op Mademoiselle.

Lees meer

Miss Wendy

Progressive DJ, ook bekend als Miss 909. Speelt Saturday 04 October op Xtra Large Reunion.

Lees meer

Ryan Marciano

Ryan Marciano heeft een specialist voor het oor van de kwaliteit van muziek. Speelt Saturday 30 August op Dutch Gathering.

Lees meer

Max Enforcer

Echte naam Kelly van Soest aka Max Enforcer. Speelt Saturday 06 September op Illegal Vibes.

Lees meer

Jane Doe

 Slechts 19 jaar oud, maar ze draait nu al de sterren van de hemel: Dat is DJ Jane Doe, die onder de naam Ratna Riupassa 19 jaar terug geboren werd in Arnhem, de stad waar zij ook opgroeide. Speelt Thursday 18 June op Next Generation.

Lees meer

Monika Kruse

Monika werd bekend als techno dj en was resident in onder andere de legendarische Ultraschall club in München. Speelt Saturday 13 September op Monika Kruse.

Lees meer

Michael Mayer

Wat nog te zeggen over Michael Mayer? Als één van de eigenaars van het Keulse Kompakt-conglomeraat zit hij al jaren bovenop het epicentrum van de spannendste house- en techno-muziek. Speelt Friday 31 October op Sheer.

Lees meer

Peter Horrevorts

Peter Horrevorts was born in 1983 in a small village called Hilvarenbeek in the south of Holland. Speelt Saturday 13 September op The city is yours: Afterparty Paard van Troje.

Lees meer

Eric van Kleef

Eric van Kleef, geboren en getogen in Arnhem, komt voor het eerst in aanraking met het fenomeen radio bij de lokale omroep. Speelt Saturday 04 October op Xtra Large Reunion.

Lees meer

Fairmont

Fairmont’s nieuwe album, Coloured In Memory geheten, is op 25 oktober uitgekomen op het Border Community label. Speelt Saturday 27 September op Rekord3r.

Lees meer

Pet Duo

DJ's Ana en David aka PET Duo zijn de brasiliaanse paar gespecialiseerd in woedend Techno-sets op 4 decks en twee mixers. Speelt Saturday 01 November op The ChaosTheory: Kne' Deep Special.

Lees meer

Luke Vibert

Luke Vibert is a Cornish recording artist and producer known for his work in many subgenres of electronica. Speelt Saturday 27 September op Schrijfrijders invite 030303.

Lees meer

Michael Mayer

Wat nog te zeggen over Michael Mayer? Als één van de eigenaars van het Keulse Kompakt-conglomeraat zit hij al jaren bovenop het epicentrum van de spannendste house- en techno-muziek. Speelt Friday 31 October op Sheer.

Lees meer

Joachim

Naast een aanstormend talent als dj is Joachim Marijnen ook al een aantal jaren de drijvende kracht achter de Sound Architecture feesten. Speelt Friday 12 September op Jetlag Tour 2008.

Lees meer

Madskillz

DJ Madskillz is een opvallende verschijning, die zich muzikaal niet in een hokje laat plaatsen. Speelt Saturday 20 September op Sneakerz.

Lees meer

Juan Sanchez

Like many talented artists Juan developed an interest in music at a very young age and played in several rock bands. Speelt Saturday 27 September op Rekord3r.

Lees meer

Peaky Pounder

Peaky Pounder, geboren op 14 februari 1975, groeide op in een klein dorpje tussen Helsinki en Tampere, Finland, de plaats waar hij nog steeds woont tegenwoordig. Speelt Saturday 20 September op Cloud9.

Lees meer

Cuzco

Cuzco had het geluk te beschikken over een muziekleraar als een vader als hij opgroeide. Speelt Saturday 13 September op Lipgloss.

Lees meer

San

When you like a dj and producer that plays and writes music with lots of energy, breakbeat or 4/4, aggressive basslines and lots of percussion, SAN suites the job perfectly. Speelt Saturday 20 September op Summerlake.

Lees meer

Tyree Cooper

Waarschijnlijk begon allemaal met de oude R & B dusties van zijn moeder, Tyree Cooper was impassionedly luisteren. Speelt Saturday 20 September op Saturday.

Lees meer

Julien Chaptal

Julien Chaptal maakte naam met de groep Le Clic, maar is het afgelopen jaar ook actief als bandlid van Amsterdam 661. Speelt Thursday 25 September op Vreemd.

Lees meer

Bas Mooy

comingRotterdam home-based dj/producer Bas Mooy (1976) has been organizing techno-parties for over five years now. Speelt Friday 26 September op Strictly Techno.

Lees meer

Promiss

Begonnen in de gayscene van Arnhem in 1995 verwierf DJ Promiss al na een jaar draaien een residentie op de zaterdagavond prime-time in de toen erg populaire clubs ‘Barocca’ en ‘De Danssalon’ te Rotterdam. Speelt Saturday 11 October op Gorgeous.

Lees meer

Dominik Eulberg

’s Ochtends kun je hem in het bos tegenkomen, speurend naar zeldzame vogeltjes! Maar de rest van zijn tijd is hij met muziek in de weer, zijn producties bevatten dan ook heel wat natuurgeluiden, zoals op zijn laatste album ‘Heimische Gefilde’. Speelt Friday 03 October op 300 Mph.

Lees meer

Orlando

DJ Orlando is al jaren een van de meest toonaangevende dj’s van de Nederlandse Urban scene. Speelt Saturday 27 September op Five on it.

Lees meer

Ronald van Gelderen

Met zijn vele boekingen over heel de wereld en diverse club hits op zijn naam, staat deze R. Speelt Saturday 25 October op Treasure All Aboard.

Lees meer

Dr Lektroluv

Dr Lektroluv is de Vlaamse electro dj met het groene masker. Speelt Saturday 18 October op Beats of Love.

Lees meer

Tim Nieburg

Tim Nieburg is medeorganisator van Planet Delsin en o. Speelt Saturday 15 November op Stug.

Lees meer

Dandy Jack

A native of Santiago, Martin Schopf has lived in Germany since the late ‘80s, taking an active role in the scene and contributing to labels such as Pete Namlook’s Fax and Atom Heart’s Rather Interesting. Speelt Saturday 04 October op Anthony Rother live.

Lees meer

Spark Taberner

Juan Taberner, borned and raised in Mallorca, Spain in '85. Speelt Saturday 27 September op Fataal.

Lees meer

Bart Skils

Bart Skils' carrière begon in ’95 toen hij naar Amsterdam verhuisde en bij de platenzaak Outland Records aan de slag ging. Speelt Friday 03 October op 300 Mph.

Lees meer

Casper Tielrooij

De combinatie van alle verschillende genres die ik graag - zoals (deep) house, techno, disco, dub (onder andere) - samen fuseren in een onderscheid te maken in de mix die ik vertegenwoordig, waar ik voor staan, is wat ik streven in de muziek. Speelt Saturday 18 October op Dekmantel Special.

Lees meer

Parker Jones

Parker Jones is een stuwende kracht achter de muziek scene sinds de late jaren tachtig. Speelt Saturday 25 October op Magnetron Music Night.

Lees meer

TLP

In zijn jonge jaren kocht TLP regelmatig vynilplaten. Speelt Tuesday 30 September op Rwrm.

Lees meer

Denny D

Denny's muzikale leven begon toen hij een jonge skateboardkid en luisterde naar hiphop, punk en ging naar een heleboel concerten met de bang click. Speelt Thursday 23 October op Diffusion.

Lees meer

Dreazz

Eén van de allerallerallereerste jungle-dj’s van Nederland en als iemand dus weet waar het voor staat in de scene dan is het wel deze Marco Grijsen uit Rotterdam. Speelt Friday 24 October op Major League Full on Vinyl.

Lees meer

Charles Webster

Now into his second decade as a true innovator in the electronic music scene, Charles Webster is one of the few real mould-breakers in an increasingly stale & predictable dance music world (though whether a man whose favourite artist is Rickie Lee Jones, and whose records ooze such soul and depth should really ever be pigeonholed as dance is another debate). Speelt Saturday 25 October op Space Disco Inferno.

Lees meer

Harsh

Over Harsh kan gezegd worden dat hij mede verantwoordelijk was voor de oprichting van de drum and bass crew Elementz uit Rotterdam. Speelt Friday 24 October op Major League Full on Vinyl.

Lees meer

Kid

DJ Kid is arguably Scotland’s most prolific figure within the UK Jungle and Drum and Bass scene, and is regarded as Scotland’s finest upfront drum & bass DJ. Speelt Friday 17 October op Innovation 2 Years.

Lees meer

Riton

Henry Smithson, alias Riton (Frans bargoens voor 'Henry') heeft met Homies and Homos een plaat uitgebracht vol modieuze, want licht electroclasherige, liedjes uitgebracht. Speelt Saturday 18 October op Subculture Album Release.

Lees meer

Promiss

Begonnen in de gayscene van Arnhem in 1995 verwierf DJ Promiss al na een jaar draaien een residentie op de zaterdagavond prime-time in de toen erg populaire clubs ‘Barocca’ en ‘De Danssalon’ te Rotterdam. Speelt Saturday 11 October op Gorgeous.

Lees meer

Dennis Ferrer

Sinds Dennis Ferrer in 2003 definitief internationaal doorbrak met de gigantische hit ‘Sandcastles’, kent de New Yorkse topdeejay een hels schema. Speelt Saturday 25 October op Objektivity & Pow.

Lees meer

Joris Voorn

Joris Voorn maakt al sinds zijn eerste releases in 2002 furore met zijn techno sound. Speelt Thursday 23 October op Toolroom Nights.

Lees meer

Erick E

De wortels van zijn succes liggen in de Amsterdamse RoXY, één van de clubs waar hij jarenlang een recidency had vanaf het begin van de jaren negentig. Speelt Saturday 11 October op Footclub.

Lees meer

Philip Young

Philip Young is nog maar een paar jaar begonnen met draaien, maar vanaf het begin heeft zijn carrière een vlucht genomen. Speelt Friday 24 October op Extra.

Lees meer

Promiss

Begonnen in de gayscene van Arnhem in 1995 verwierf DJ Promiss al na een jaar draaien een residentie op de zaterdagavond prime-time in de toen erg populaire clubs ‘Barocca’ en ‘De Danssalon’ te Rotterdam. Speelt Friday 31 October op The Pink Garden.

Lees meer

Mr Wix

Mr Wix’ allround style, waarmee hij alles van hiphop tot broken beats draait, heeft hem een bekend gezicht in het Amsterdamse clubcircuit bezorgd. Speelt Friday 31 October op Musica Republica.

Lees meer


Soul Phonic

From the moment that Belgium dj & producer Ben. Speelt Monday 27 October op Extreme "Legendary Mondays".

Lees meer

Frank Haag

Driven by musical curiousity Haag started to collect techno records and he began to create his own sounds. Speelt Friday 14 November op 2 Years Anniversary.

Lees meer

Charles Webster

Now into his second decade as a true innovator in the electronic music scene, Charles Webster is one of the few real mould-breakers in an increasingly stale & predictable dance music world (though whether a man whose favourite artist is Rickie Lee Jones, and whose records ooze such soul and depth should really ever be pigeonholed as dance is another debate). Speelt Saturday 25 October op Space Disco Inferno.

Lees meer

Marcello

Dj Marcello is de ultieme personificatie van waar een professionele dj voor staat. Speelt Saturday 25 October op Space Disco Inferno.

Lees meer

Santito

Vier jaar geleden Santito (Klaas Hilverda) begon zijn Sorobon Dance partijen in Amsterdam. Speelt Sunday 19 October op Shape.

Lees meer

Makcim

Samen met El-P (niet de Amerikaanse rapper, nee) en Minidell organiseert Maxim Donskoi alias Makcim de Minimal Eindhoven-feesten. Speelt Thursday 23 October op Click.

Lees meer

Jensen

At age 14 in 1998 I first encountered the art of dj’ing. Speelt Thursday 23 October op Jensen, Maxim Lany, Yamo.

Lees meer

Lady Lite

Lady Lite was born 11th May 1979. Speelt Wednesday 22 October op Girls on Decks.

Lees meer

Waxfiend

DJ WaxFiend kocht op zijn zestiende zijn eerste draaitafel. Speelt Friday 31 October op Sexy Bag.

Lees meer

Promiss

Begonnen in de gayscene van Arnhem in 1995 verwierf DJ Promiss al na een jaar draaien een residentie op de zaterdagavond prime-time in de toen erg populaire clubs ‘Barocca’ en ‘De Danssalon’ te Rotterdam. Speelt Friday 31 October op The Pink Garden.

Lees meer

N-type

N-Type is een DJ / producer / Lable Eigenaar die regeert uit het diepe zuiden! (Surrey in-feit). Speelt Friday 28 November op Spektrum XL.

Lees meer

Lucien Foort

Lucien Foort (1969) draait al jarenlang mee met de top van de internationale dance scene. Speelt Friday 31 October op Musica Republica.

Lees meer

Black Sun Empire

Black Sun Empire is een van de bekendste Nederlandse drum ‘n bass collectieven. Speelt Friday 07 November op Full Spectrum.

Lees meer

Hitmeister D

Mede dankzij zijn residenties in belangrijke clubs in de Randstad is zijn immer innoverende stijl ten alle tijden en reflectie van de hotste sound van dat moment en erna. Speelt Saturday 08 November op Wrauw.

Lees meer

Saint

Name: Saint Sinke Home: Eindhoven Speelt Saturday 15 November op Zodiak Commune.

Lees meer

Timothy Watt

Timothy Wattimena is een Nederlandse groovy DJ en resident van onder meer de M'Toko feesten. Speelt Friday 21 November op Hosuekeepers.

Lees meer

Marnix

Naam: Marnix Bal Geboortejaar: 1973 Woonplaats: Amsterdam Muziekstijl: House, Deephouse, Techhouse, Techno, Progressive Draait sinds: 1985 Draait waar: Ministry, Sinners in Heaven, Loveland feesten, Off_Corso, Silly Symphonies, FFWD Verdere activiteiten: Organisatie van Loveland (Rise en T-dansant), TGIF (Sinners) produceren. Speelt Saturday 01 November op Nice or Naughty - The night patrol -.

Lees meer

Gizmo

Real Name: Ferry Salee Speelt Friday 14 November op Radio Balans 99.4 Reunie.

Lees meer

Steve Carta

It was almost 15 years ago when Steve first discovered how to mix different styles of music whilst working behind a bar in Jersey. Speelt Saturday 22 November op Rebellion.

Lees meer


Phi Phi

1963: Geboorte van PHI PHI in Roubaix (59)   1985: hij begon te mengen in een stijl dozen. Speelt Monday 24 November op Extreme "Legendary Mondays".

Lees meer


Darko Esser

Darko Esser komt binnenkort weer met een behoorlijke reeks releases (onder meer op Josh Wink’s Ovum) en is net nieuw label Synergie gestart met Benny Rodrigues en Waren Fellow. Speelt Friday 14 November op Tiergarten.

Lees meer

Mike Ravelli

Mike Ravelli werd geboren op 17 december 1983 in Haarlem, Nederland. Speelt Friday 07 November op Rex a Go-Go.

Lees meer

Bas the funky Bastard

Naam: Bas Abels Geboortejaar: 1975 Woonplaats: Amsterdam Muziekstijl: Groovy & funky deep house Draait sinds: 1989. Speelt Friday 28 November op Rewind.

Lees meer

Fraulein Z

Fraulein Z is resident en het creatieve brein achter Nederlands nieuwste hippe electro-techno Club ‘Herr Zimmerman’, gelegen in een prachtige underground voelende locatie in Rotterdam. Speelt Saturday 29 November op Electrixx live.

Lees meer

Miss Wendy

Progressive DJ, ook bekend als Miss 909. Speelt Saturday 13 December op Unique Sexcity.

Lees meer

Artento Divini

Artento Divini begonnen de wheels of steel te spinnen op de leeftijd van 19 jaar. Speelt Saturday 24 January op Indoor Winter Festival part 2( The techno/trance edition).

Lees meer

Aril Brikha

Aril Brikha is natuurlijk bekend van zijn dansvloerkraker ‘Groove La Chord’ uit 1998 en zijn geprezen debuutalbum ‘Deeparture In Time’ uit 2001. Speelt Saturday 22 November op TWSTd invites Aril Brikha.

Lees meer

Skitzofrenix

Skitzofrenix is de nieuwe garage/electro belofte uit Amsterdam. Speelt Thursday 18 June op Next Generation.

Lees meer

Fraulein Z

Fraulein Z is resident en het creatieve brein achter Nederlands nieuwste hippe electro-techno Club ‘Herr Zimmerman’, gelegen in een prachtige underground voelende locatie in Rotterdam. Speelt Saturday 29 November op Electrixx live.

Lees meer

Hardwell

De Bredase Robbert van der Corput, oftewel DJ Hardwell, is pas 20 jaar maar al een gevestigde naam in de urban- en eclecticscene. Speelt Saturday 29 November op F*ckers.

Lees meer

Born to Funk

Producersduo Born To Funk bestaat uit Ferdinand Lijnkamp en Mattijs Muller. Speelt Saturday 06 December op Soundgarden.

Lees meer

Red D

Red D (Bart van Neste) started listening to new beat and Belgian rave anthems around 1989 and slowly discovered the good stuff. Speelt Saturday 22 November op Ken Ishii.

Lees meer

Nuno dos Santos

Enkele jaren geleden werd hij nog door een panel bestaande uit vijftig professionals verkozen tot Talent of the Year, en dat heeft zich inmiddels bewezen. Speelt Friday 21 November op Versch.

Lees meer

Dano

De 34 jarige Daniël Leeflang, bij het publiek beter bekend als DJ Dano, mag met recht één van de grondleggers genoemd worden van de Old School en Hardcore. Speelt Wednesday 31 December op Erotic New Years Vibe.

Lees meer

Brent Roozendaal

Residing in Nijmegen, Brent Roozendaal’s pumping house music fits perfectectly in the fresh and sparkling Dutch house scene. Speelt Friday 21 November op Minimaal Feestmaal.

Lees meer

Th'acquisition

Thacquisitions love for playing music started as a hobby when he played his music just for fun, entertainment and mostly at friends parties. Speelt Friday 12 December op Illy Noiz.

Lees meer

Cor Fijneman

The year is 1993 when Cor Fijneman first puts ‘the needle on the record’. Speelt Saturday 06 December op Indoor Winter Festival Part 1 ( The Hardstyle/ Trance Edition).

Lees meer


Kabale und Liebe

Kabale und Liebe is van oorsprong een Bredase dj, maar hij is vooral bekend geworden als producer. Speelt Thursday 27 November op Siksmiks.

Lees meer

Eric van Kleef

Eric van Kleef, geboren en getogen in Arnhem, komt voor het eerst in aanraking met het fenomeen radio bij de lokale omroep. Speelt Saturday 13 December op Unique Sexcity.

Lees meer

Warren Fellow

Een vaderlandse techno-dj/producer die er de laatste tijd flink aan zit te komen, is de Rotterdammer Warren Fellow. Speelt Thursday 27 November op Siksmiks.

Lees meer

Digitalism

Het Duitse electrohouse-duo Jens Moelle en Ismail Tuefekci, oftewel Digitalism, brak in 2005 door met zijn tweede single Zdarlight. Speelt Saturday 06 December op Electrocute.

Lees meer

Smos & Baby Bee

Smos and Baby Bee are a duo who started their DJ career in early ‘90s, when they were amongst very few DJs who started to play house music on Belgian nightlife scene. Speelt Friday 05 December op You Lucky Bitch.

Lees meer

Melly Mel

Hij groeide op met soul, disco, pop en hiphop, maar werd tijdens het uitgaan in clubs als de iT, RoXY en Paradiso gegrepen door house. Speelt Sunday 30 November op Incredible House.

Lees meer

Marco Bailey

Marco Bailey is gekend om zijn energieke technosets die over de hele wereld op veel gejuich onthaald worden. Speelt Saturday 24 January op Indoor Winter Festival part 2( The techno/trance edition).

Lees meer

Flexican

Thomas Goethals heeft zijn artiestennaam deels te danken aan zijn geboortestad, Mexico City, en deels aan zijn uitermate breed opgezette, flexibele manier van draaien. Speelt Saturday 27 December op Rush 013 Happy Ending.

Lees meer

Smos & Baby Bee

Smos and Baby Bee are a duo who started their DJ career in early ‘90s, when they were amongst very few DJs who started to play house music on Belgian nightlife scene. Speelt Friday 05 December op You Lucky Bitch.

Lees meer

Dennis R

Dennis kreeg interesse in dance muziek op de leeftijd van 12 jaar wanneer een band uit de underground dance scene bereikt hem. Speelt Saturday 13 December op Unique Sexcity.

Lees meer

Jean

Zoals we allemaal weten begon Jean eind jaren tachtig zijn carrière als Nederlands kampioen scratchen. Speelt Saturday 13 December op Unique Sexcity.

Lees meer

Roger Sanchez

Roger Sanchez is het brein achter het Release Yourself concept, wereldwijd gerespecteerd om de gelijknamige compilatie cd’s, clubavonden en een radioshow waarmee hij wekelijks alleen al in Engeland en Amerika 1,2 miljoen luisteraars weet te bereiken. Speelt Wednesday 31 December op New Years Eve With ....

Lees meer

Jane Doe

 Slechts 19 jaar oud, maar ze draait nu al de sterren van de hemel: Dat is DJ Jane Doe, die onder de naam Ratna Riupassa 19 jaar terug geboren werd in Arnhem, de stad waar zij ook opgroeide. Speelt Thursday 18 June op Next Generation.

Lees meer

Stanton

Handig genoeg is Stanton, de hardcore DJ die we hier bedoelen, ook een van de betere merken qua DJ-equipment. Speelt Wednesday 31 December op Bruut! New Years Eve.

Lees meer

Nymfo

Voor de laatste 10 jaar Nymfo was een van de drijvende krachten achter de Red Zone partijen in Nederland. Speelt Saturday 20 December op Icon.

Lees meer

MPS Pilot

MPS Pilot is een authoriteit als het gaat om moderne wereldmuziek om op te dansen. Speelt Wednesday 24 December op News.

Lees meer

Jordi Bouman

Although Jordi Bouman is still a pretty young artist, he can already speak of a promising career and a decent past as artist/DJ. Speelt Wednesday 31 December op NYE & Afterparty Twisted Stereo.

Lees meer

Gregor Salto

We kennen hem natuurlijk allemaal van de smashing zomerhit ‘Can’t stop playing’ van vorig jaar, maar Gregor Salto was er al veel vroeger bij: op zijn veertiende produceerde hij er al op los met behulp van zijn vaders Commodore Amiga. Speelt Saturday 13 December op Rocking Rio.

Lees meer

Harry Romero

“I’m the guy pushing to change the sound from record to record…the struggle for most producers is to NOT sound the same every time, which is something not everyone can accomplish”, explains the diversely talented Harry “Choo Choo” Romero. Speelt Saturday 13 December op Sunnyside Up.

Lees meer

Ed & Kim

Belgisch breakbeat duo bestaande uit Edwin Korver & Kim Mathijs. Speelt Friday 19 December op Angels & Ghosts.

Lees meer

Discobar Galaxie

Wie de hedendaagse dj-wereld overschouwt krijgt bij wijlen de indruk dat alleen draaimeesters met een ongelofelijk ingehouden cool een bestaansrecht hebben. Speelt Wednesday 31 December op New Year In Style.

Lees meer

Unit Moebius

Beginnend als Europa's enige echte antwoord op Underground Resistance, zijn de godfathers van de Haagse industriële technoscene (Menno van Os, Guy Tavares, Jan Duivenvoorden en Ferenc E van der Sluijs - I-F), geleidelijk aan geëvolueerd uit de dieptes van lo-fi acid house en jack trax naar hard beukende donkere industriële techno, freakyfunk pop en minimalistische machinemuziek. Speelt Saturday 20 December op 030303.

Lees meer

Phi Phi

1963: Geboorte van PHI PHI in Roubaix (59)   1985: hij begon te mengen in een stijl dozen. Speelt Saturday 24 January op Extreme.

Lees meer

Spor

Britse drum 'n' bass dj. Speelt Friday 19 December op Major League.

Lees meer

Jamie Westland

Eigenlijk behoeft Jamie Westland onder de ware muziekliefhebber geen introductie. Speelt Saturday 10 January op Fire It Up.

Lees meer

Urvinson

URVINSON (dj, danser, docent drama, acteur) Hij begon met dj-ing in 2000 geïnspireerd door zijn oudere broer bekend als dj Carlito. Speelt Sunday 28 December op Wicked Jazz Sounds Clubnight.

Lees meer

Philip Young

Philip Young is nog maar een paar jaar begonnen met draaien, maar vanaf het begin heeft zijn carrière een vlucht genomen. Speelt Wednesday 31 December op Amsterdams Glorie.

Lees meer

Steve Carta

It was almost 15 years ago when Steve first discovered how to mix different styles of music whilst working behind a bar in Jersey. Speelt Saturday 24 January op Rebellion.

Lees meer

Dr Lektroluv

Dr Lektroluv is de Vlaamse electro dj met het groene masker. Speelt Wednesday 31 December op Loveland New Year.

Lees meer

Felix da Housecat

Op zijn vijftiende stapte Felix da Housecat (Felix Stallings Jr. Speelt Wednesday 31 December op Loveland New Year.

Lees meer

Deg

DEG is internationaal niet alleen bekend als DJ, maar ook als producer. Speelt Saturday 03 January op Resident Night.

Lees meer

Erick E

De wortels van zijn succes liggen in de Amsterdamse RoXY, één van de clubs waar hij jarenlang een recidency had vanaf het begin van de jaren negentig. Speelt Wednesday 31 December op New Years Eve With ....

Lees meer

Igor Valente

Igor Valente is een resident van NATURAL geworden. Speelt Saturday 10 January op Sneakerz.

Lees meer

Mystique

Mystique geboren in Antwerpen stad, is de zoon van een Afrikaanse vader (Ghana) en een Belgische moeder. Speelt Wednesday 31 December op New Year In Style.

Lees meer

Kabale und Liebe

Kabale und Liebe is van oorsprong een Bredase dj, maar hij is vooral bekend geworden als producer. Speelt Wednesday 31 December op Amsterdams Glorie.

Lees meer

Miss Kittin

Haar stijl loopt uiteen van experimenteel tot acid tot detroit techno. Speelt Saturday 07 February op Miss Kittin.

Lees meer

Rombout

In 1994 ging Rombout op zijn eigen feesten van start met het draaien van onder andere Joey Beltram en Altern 8. Speelt Friday 09 January op LFTFLD presents Amsterdam Rocks.

Lees meer

Maestro

DJ Maestro is Martijn Barkhuis (Groningen, 1970). Speelt Saturday 31 January op Chmpgn.

Lees meer

Recovery Sounds

Als organisator en dj in de Amsterdamse underground techno scene weet Dj Recovery Sounds als geen andere om in een intieme locatie een feestje te bouwen. Speelt Friday 09 January op ADHD Sessions.

Lees meer

Madskillz

DJ Madskillz is een opvallende verschijning, die zich muzikaal niet in een hokje laat plaatsen. Speelt Saturday 14 February op Sneakerz.

Lees meer

Sandeep

Als één van de drijvende krachten achter Love2party en als dj loopt hij al een flinke tijd mee. Speelt Sunday 11 January op Dance Erger Je Niet.

Lees meer

Th'acquisition

Thacquisitions love for playing music started as a hobby when he played his music just for fun, entertainment and mostly at friends parties. Speelt Friday 09 January op Illynoiz.

Lees meer

Rugon Crowen

Beginnend Amsterdamse underground DJ. Speelt Saturday 17 January op Error Krew.

Lees meer

Estroe

Niet iedereen die op haar platen danst realiseert zich dat er een gediplomeerde verpleegkundige achter de draaitafels staat. Speelt Friday 09 January op ADHD Sessions.

Lees meer

Fraulein Z

Fraulein Z is resident en het creatieve brein achter Nederlands nieuwste hippe electro-techno Club ‘Herr Zimmerman’, gelegen in een prachtige underground voelende locatie in Rotterdam. Speelt Saturday 24 January op Unk.

Lees meer

Dimi Angélis

Dimi Angelis is geboren op Corfu, Griekenland, maar groeide op in Nederland en kwam hier in aanraking met techno en electro. Speelt Tuesday 20 January op Onkruid.

Lees meer

Sandeep

Als één van de drijvende krachten achter Love2party en als dj loopt hij al een flinke tijd mee. Speelt Sunday 11 January op Dance Erger Je Niet.

Lees meerPer

DJ Per is al jaren lang niet weg te denken uit de Amsterdamse partyscene. Speelt Saturday 31 January op Elastiek.

Lees meer

Dimi Angélis

Dimi Angelis is geboren op Corfu, Griekenland, maar groeide op in Nederland en kwam hier in aanraking met techno en electro. Speelt Tuesday 20 January op Onkruid.

Lees meer

Jensen

At age 14 in 1998 I first encountered the art of dj’ing. Speelt Thursday 29 January op Decadance.

Lees meer

Tettero

Gijs Tettero is 20 jaar, geboren in Den Haag, getogen in Hillegom en timmert nu behoorlijk aan de weg vanuit Amsterdam. Speelt Saturday 07 February op Backyard.

Lees meer

MPS Pilot

MPS Pilot is een authoriteit als het gaat om moderne wereldmuziek om op te dansen. Speelt Wednesday 28 January op Global Popular Sound.

Lees meer

Pendulum

Het Australische trio Pendulum mag worden aangeduid als de koningen van de drum ’n bass. Speelt Friday 06 February op Major League.

Lees meer

Marc MacRowland

Marc MacRowland started spinning records at the age of 16 and has now been spinning for 8 years. Speelt Saturday 24 January op Sound of Love.

Lees meer

Benny Rodrigues

Benny Rodrigues is een van de meest veelzijdige DJ's van Nederland. Speelt Friday 23 January op Latin Lovers.

Lees meer

San Proper

San Proper is een zeer gerespecteerd dj in de Amsterdamse underground club scene. Speelt Saturday 24 January op Darshan Jesrani (Metro Area).

Lees meer

Dreazz

Eén van de allerallerallereerste jungle-dj’s van Nederland en als iemand dus weet waar het voor staat in de scene dan is het wel deze Marco Grijsen uit Rotterdam. Speelt Friday 06 February op Major League.

Lees meer

Ricardo Villalobos

Ricardo komt uit Darmstadt in Duitsland en heeft ook in Chili en Ibiza gewoond. Speelt Saturday 14 February op Voltt.

Lees meer

Orgue Electronique

Voor zover je tot de elite van een anarchie kunt horen is deze Hagenaar een van de meest vooraanstaande leden van de Clone dynastie. Speelt Tuesday 10 February op 10 Years Bootleg.

Lees meer

Fabrice Lig

Fabrice Lig wordt aanzien als één der grootste producers aller tijden. Speelt Tuesday 10 February op 10 Years Bootleg.

Lees meer

DJ 3000

DJ 3000 is een Albanees met muzikale roots in Motorcity Detroit. Speelt Tuesday 10 February op 10 Years Bootleg.

Lees meer

Ricardo Villalobos

Ricardo komt uit Darmstadt in Duitsland en heeft ook in Chili en Ibiza gewoond. Speelt Saturday 14 February op Voltt.

Lees meer

Baggi Begovic

Ajdin Begovic, ook wel bekend als Dj Baggi Begovic en een van de meest toegewijde Nederlandse kunstenaars. Speelt Saturday 07 February op Shoot Me I'm Famous.

Lees meer

Steve Aoki

DJ Steve Aoki Kid Millionaire has risen from throwing impromptu concerts in his living room while a student at UC Santa Barbara in the late 90’s to become one of the most sought after DJs in the country. Speelt Saturday 14 February op Kulturama.

Lees meer

Astrid

From an early age, Astrid Walter – better known as DJ Astrid – has been captivated by music. Speelt Saturday 14 February op The First XXL .

Lees meer

Ricardo Villalobos

Ricardo komt uit Darmstadt in Duitsland en heeft ook in Chili en Ibiza gewoond. Speelt Saturday 14 February op Voltt.

Lees meer

Lucien Foort

Lucien Foort (1969) draait al jarenlang mee met de top van de internationale dance scene. Speelt Saturday 14 February op Sneakerz.

Lees meer

Warren Fellow

Een vaderlandse techno-dj/producer die er de laatste tijd flink aan zit te komen, is de Rotterdammer Warren Fellow. Speelt Saturday 07 February op Secret Cinema.

Lees meer

Steve Aoki

DJ Steve Aoki Kid Millionaire has risen from throwing impromptu concerts in his living room while a student at UC Santa Barbara in the late 90’s to become one of the most sought after DJs in the country. Speelt Saturday 14 February op Kulturama.

Lees meer

Kabale und Liebe

Kabale und Liebe is van oorsprong een Bredase dj, maar hij is vooral bekend geworden als producer. Speelt Thursday 12 February op Siksmiks.

Lees meer

Bart Skils

Bart Skils' carrière begon in ’95 toen hij naar Amsterdam verhuisde en bij de platenzaak Outland Records aan de slag ging. Speelt Saturday 14 February op Voltt.

Lees meer

Sidney Samson

Begon op zijn veertiende met het draaien van R&B en Hip-Hop om volledig over te stappen naar housemuziek in 1999. Speelt Friday 13 February op Shake & Pop.

Lees meer

Dennis R

Dennis kreeg interesse in dance muziek op de leeftijd van 12 jaar wanneer een band uit de underground dance scene bereikt hem. Speelt Saturday 14 February op The First XXL .

Lees meer

Steve Rachmad

Het beste dat Nederland op technogebied te bieden heeft is nog altijd zonder enige twijfel Steve Rachmad. Speelt Thursday 12 February op Siksmiks.

Lees meer

Pamb

Als de op één na beste Breakthrough DJ van vorig jaar is ook dit jaar Pamb weer zeer actief geweest achter de draaitafels. Speelt Saturday 14 February op Classified Valentine.

Lees meer

Bas Mooy

comingRotterdam home-based dj/producer Bas Mooy (1976) has been organizing techno-parties for over five years now. Speelt Saturday 21 February op From techno 2 techno.

Lees meer

Boris Ross

Boris Ross werd geboren in 1981 en groeide op in Rotterdam, Nederland. Speelt Saturday 21 February op From techno 2 techno.

Lees meer

Hitmeister D

Mede dankzij zijn residenties in belangrijke clubs in de Randstad is zijn immer innoverende stijl ten alle tijden en reflectie van de hotste sound van dat moment en erna. Speelt Saturday 28 February op Ex Porn Star: Mile High Club.

Lees meer

Miss Wendy

Progressive DJ, ook bekend als Miss 909. Speelt Saturday 21 February op Indoor Winter Festival part 2 .

Lees meer

Artento Divini

Artento Divini begonnen de wheels of steel te spinnen op de leeftijd van 19 jaar. Speelt Saturday 14 March op Lexion The Reunion Party .

Lees meer

Sidney Samson

Begon op zijn veertiende met het draaien van R&B en Hip-Hop om volledig over te stappen naar housemuziek in 1999. Speelt Thursday 18 June op Next Generation.

Lees meer


Benny Rodrigues

Benny Rodrigues is een van de meest veelzijdige DJ's van Nederland. Speelt Sunday 01 March op Royal Suite.

Lees meer

Jean

Zoals we allemaal weten begon Jean eind jaren tachtig zijn carrière als Nederlands kampioen scratchen. Speelt Saturday 14 March op Lexion The Reunion Party .

Lees meer